A bajnoki folytatásra készülnek


2018-02-05 16:41:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A bajnoki folytatásra készülnek főképe
Háromcsapatos felkészülési tornát rendezett a Várkertfürdő medencéjében a Pápai SE vízilabda szakosztálya, mely Balatonfűzfő és Győr csapatát invitálta meg a kupára. A körmérkőzéses bajnokság jól szolgálta a február 10-én folytatódó OB II-es pontvadászatra való felkészülést. A házigazdák mindkét vendégcsapattal szoros meccset játszottak, Balatonfűzfőtől 9-7, Győrtől 18-12 arányban maradtak alul. Cseh László a két vereség ellenére látott pozitívumokat, igaz - mint megjegyezte - a bajnokságban nincs könnyű dolga a pápaiaknak.
- Hagyomány, hogy a bajnokság közeledtével felkészülési tornát rendezünk. Örömteli, hogy ezt idén is meg tudtuk tenni, s bár nem sikerült nyernünk, voltak szép momentumaink, annak pedig külön örülök, hogy Wieder Dominik és Csákvári Tibor személyében két, 2003-as születésű játékosunk is bemutatkozhatott a felnőtt mezőnyben. A fiatalok jól játszottak, gólt is lőttek és a beilleszkedésükkel sem volt semmi gond. Ami a bajnokságot illeti, a csapat hétvégén Székesfehérvárra látogat, ahol Sopronnal és Tatabányával meccselünk, előbbit talán el is tudjuk kapni. Tudni kell, hogy a csoportunknak az előbb említettek mellett Nagykanizsa és Székesfehérvár is tagja, velünk nehezen tudjuk felvenni a versenyt, de becsülettel küzdünk minden alkalommal.
Cseh László hozzátette, az utánpótlás a Dunántúli Vízilabda Ligában érdekelt, a serdülők az alsóházi rájátszásban igyekeznek minél feljebb kapaszkodni.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-23 18:33:20

Magyar Kupa: A hosszabbításban harcolta ki a továbbjutást a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-09-06 21:10:22

Elkezdődtek az ovis judo edzések


ajánlott cikk főképe

2018-05-07 16:45:30

Hétvégén ismét Lovasmajális


ajánlott cikk főképe

2018-09-15 17:10:09

A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott