Döntetlen a Szolnok ellen


2018-02-06 15:36:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Döntetlen a Szolnok ellen főképe
A szombati, Gyirmót II. elleni találkozó (4-2) után ismét hazai közegben folytatta a téli edzőmeccsek sorát a Pápai Perutz FC. Marton Miklós csapata ezúttal az NB II-es mezőny 10. helyén álló Szolnokot fogadta, mely már a hatodik tesztmeccse volt a pápaiaknak. A stadion műfüves pályáján a Perutz a Sánta - Bohner, Császár, Kozma, Böröczky - Nagy B. - Németh L., Hanzl, Jurik, Skriba - Szabó Zs. összeállításban kezdett, csereként Udvardi, Szedlacsek, Pintér, Mogyorósi, Horváth és Baldauf is játéklehetőséghez jutott. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első 45 perc, bár a Szolnok birtokolta többet a labdát, a hazaiak játszottak veszélyesebben. Az első negyed óra végén Németh rövid felsőbe tartó lövése tévesztett célt, majd Jurik Patrik pontos keresztlabdáját megint Németh küldte kapura, a kapus azonban a helyén volt. A 37. percben a mezőny egyik legjobbja, Jurik küzdött meg egy labdáért, beadását Szabó Zsolt bólintotta a jobb kapufa mellé. Az első játékrész végén Sánta védett egy alapvonalról centerezett labdát, 0-0-val fordultak a felek. A rövid szünet után nem kellett sokat várni a hazaiak vezető találatára, egy rosszul hazatett labdára Skriba csapott le és a jobb alsóba gurított 1-0. Sokáig nem vezetett a Perutz, néhány perccel később ugyanis egy bal oldali támadás végén Katona fordult be a védők között és a bal alsóba helyezett, kialakítva az 1-1-es végeredményt.

Perutz FC - Szolnok 1-1 (0-0) Gsz.: Skriba ill. Katona

Marton Miklós: Az első félidőben mi uraltuk a játékot, sok lehetőségünk volt, többször ellenfelünk mögé kerültünk, igaz a helyzetkihasználásunk most sem volt az igazi. A védelem is jól tette a dolgát, a Szolnok nem talált fogást rajtunk. A második játékrészre mintha kissé elfáradtunk volna, persze cseréltem is, de akik a pályán voltak, mindent elkövettek.

A Perutz edzője a próbajátékon szereplő 28 esztendős Bohner Roland teljesítményével elégedett volt, így lát rá esélyt, hogy az ősszel Mosonmagyaróváron alapembernek számító jobbhátvéd Pápán folytassa pályafutását. A felkészülés soron következő találkozója is hazai pályán lesz, február 10-én, szombaton 11 órától a Vas megyei éllovas Sárvár vendégszerepel Pápán.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-23 21:08:25

Az utolsó utáni pillanatban egyenlített a Puskás a Perutz ellen


ajánlott cikk főképe

2020-08-24 18:50:33

Füredi Dániel ifjúsági magyar bajnok


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 17:57:05

Bajnoki címeket szereztek a pápai tollaslabdázók


ajánlott cikk főképe

2020-09-04 09:00:14

Megkezdte a felkészülést a pápai kosárcsapat