Közel 90 résztvevő a járási furulyaversenyen az Erkelben


2018-02-09 12:51:48  | cikk: Babos Petra  | 


Közel 90 résztvevő a járási furulyaversenyen az Erkelben főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy zenei iskola lévén, megrendezik a járási furulyaversenyt, amely évről évre nagy népszerűségnek örvend a diákság körében. Idén több mint 90 tanuló mérte össze tudását. A versenyt eddig Dr. Szatmáry F. Péterné Rédei Margitta énektanár szervezte, az idei évtől Szita Gabriella munkaközösség-vezető szervezi.
-Idén Vaszarról, Mezőlakról, Magyargencsről és a Munkácsyból érkeztek versenyzők, összesen közel százan, alsósok és felsősök egyaránt. A tanulók két csoportban (ének tagozatosok és nem tagozatosok) versenyezhettek 1-8. osztályig, de voltak szóló, páros és csoportos fellépők is. A versenyzők két dallal készültek a mai napra, főleg népdallal, műdallal, amelyeket saját maguk választhattak ki, a szaktanáraik segítségével - hangsúlyozta a tanárnő.
A diákokat három tagból álló szakavatott zsűri bírálta, melyben az intézmény tanárai foglaltak helyet. A rendezvényen minden résztvevő oklevélben és édességben részesült. Az oklevelet a 6. z. osztályos Krenács Tímea tervezte és készítette.

Az eredmények megtekinthetők ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-23 13:02:04

Őszies Vajda Lakótelepi Nap


ajánlott cikk főképe

2018-07-20 10:06:44

Arany képek a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2018-07-09 13:47:04

Nyári gyermektáborok a JMSZK-ban


ajánlott cikk főképe

2018-07-02 22:53:52

Még szorosabb kapcsolat Pápa és Kovászna között