Komoly tervekkel vágott neki az évnek a Koko-Gym | Pápa Ma

Komoly tervekkel vágott neki az évnek a Koko-Gym


2018-02-09 15:45:52  | cikk: Haraszti Gábor  | Az új év beköszöntével a Koko-Gym KSE-nél a thai-boksz edzések mellett beindultak az ökölvívó foglalkozások is. A klubot januárban a Magyar Ökölvívó Szakszövetség felvette tagjai sorába, így már hivatalos körülmények között csiszolhatják tudásukat a sportág szerelmesei. Nemcsak a bokszolók vesznek részt a heti edzéseken, hiszen ahogy Korpics Gábor egyesületi vezetőtől megtudtuk, a thai bokszosok fejlődése szempontjából is kifejezetten előny, ha bokszkesztyűt húznak.
- Valóban, sok minden történt velünk az elmúlt hónapokban, az egyik legfontosabb, hogy a szövetségtől megérkezett a felvételünkről szóló bejelentő nyilatkozat, ezután pedig az ökölvívó edzői bizonyítványomat is kézhez kaptam. Ezzel teljes jogú tagjai lettünk a Magyar Ökölvívó Szakszövetségnek, megkaptuk az ez évi versenynaptárat, természetesen a magyar bajnokságon még nem indulunk, sparringokon, felkészülési versenyeken, pofonpartikon ismerkedünk az alapokkal. Az érdeklődésre sem lehet panasz, edzéseink nagy létszámban működnek, a srácok ügyesek és fogékonyak az instrukcióimra, bízom benen, hogy a lelkesedés a későbbiekben is megmarad.
Korpics Gábor elmondta, a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetségen belül gyökeres változások történtek, melyek a pápai egyesületet is érintik.
- A legutóbbi elnökség lemondott és egy új, tíz fős vezetőség alakult, mely igyekszik az ökölvívó szövetség mintájára új struktúra mentén dolgozni. Az átalakulások, az új bírói képzések miatt el kellett halasztanunk szokásos, tavaszi gálánkat, az új időpont szeptember 15-e, szombat lesz. Reményeim szerint a közeljövőben rendeződik a helyzet és mindenki a munkára tud összpontosítani.
A klub elnöke elmondta, február 24-én Sopronban K1 szabályrendszerben orientál nyílt bajnokságra utazik a csapat, március 17-én Linzben Molnár Károly és Kocsis Rajmond meghívásos thai-boksz gálán lép szorítóba, majd áprilisban a WKF szervezet low-kick világbajnoki címéért Molnár Károly Portugáliában meccsel.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-16 19:36:51

Egy pontra rászolgált volna a Perutz


2018-04-12 06:43:17

Csak a gólkülönbség döntött


2018-04-18 09:16:13

15 csapattal indul a kispályás labdarúgó bajnokság


2018-04-06 22:16:10

Egy szoros, egy sima vereség