Mindkét új igazolás pályára lépett a Sárvár ellen


2018-02-10 19:12:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mindkét új igazolás pályára lépett a Sárvár ellen főképe
A Szolnok elleni döntetlen után (1-1) négy nappal a második felkészülési találkozóját játszotta a héten a Perutz FC. Marton Miklós tanítványai ezúttal a Vas megyei első osztályú bajnokságot 100 százalékos teljesítménnyel - 15 győzelemmel - vezető Sárvárt fogadták. A hazaiak a Szigeti - Bohner, Császár, Domján, Kozma - Nagy B. - Udvardi, Hanzl, Jurik, Skriba - Szabó Zs. kezdővel vágtak neki a műfüves pályán a mérkőzésnek, az ellenfélnél két ismerős névvel is találkozhattak a nézők, hiszen a korábbi pápai gólkirály, Venczel Zoltán és Szép Dániel is pályára lépett, akik nyáron igazoltak a sárváriakhoz. A vendégek domináltak az első félidőben, a gólokat mégis a hazaiak lőtték, előbb Hanzl kapu elé betett labdája került érintetlenül a gólvonal mögé, majd Szabó Zsolt duplázta meg a pápaiak előnyét. A második félidőben Sánta, Somogyi, Iványi, Szedlacsek, Horváth T., Márton és Horváth Á. is játéklehetőséghez jutott, a kilátogatók Horváth Tamás révén még egy gólnak tapsolhattak, a középpályás Hanzl kipattanó lövését pofozta a kapuba, ezzel 3-0-ra nyert a Perutz alakulata.

Perutz FC - Sárvár 3-0 (2-0) Gsz.: Hanzl, Szabó Zs., Horváth T.

Marton Miklós: Az első félidővel nem voltam elégedett, a védekezésünkbe sok hiba csúszott, az ellenfélnek voltak is lehetőségei, szerencsére Szigeti Ákos jól védett. A gól a legjobbkor jött, megnyugtatott minket, összeszedettebbek lettünk. Fordulás után többet volt már nálunk a labda, feljavult a játékunk, de játszottunk már jobban is idén, és biztos vagyok benne, hogy fogunk is.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a vezetőség tájékoztatása szerint Szedlacsek Balázs és Bohner Roland játéka is meggyőzte a szakmai stábot, így mindketten Pápán folytatják pályafutásukat. A támadósorban bevethető Szedlacsek 2016-ban Visegrádról igazolt Pápára, a sárga-kékek mezében 14 gólt lőtt, majd 2017 nyarán Ajkára került, 19 meccsen 24 alkalommal volt eredményes. A 28 esztendős Bohner Roland a Paks színeiben korábban az NB I-ben is bemutatkozhatott, a másodosztályban közel 100 mérkőzést játszott. A jobb oldali védő ősszel az NB II-es Mosonmagyaróvárnál szerepelt, a 17 lejátszott bajnokiból 16 alkalommal kapott helyet a kezdőben. A folytatás is két hazai edzőmeccset tartogat, február 14-én, szerdán 18 órai kezdéssel a Perutz Répcelakot látja vendégül, február 17-én szombaton, 11 órától Ménfőcsanak lesz az ellenfél.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-16 19:34:32

A hosszabbításban bukta el a győzelmet a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-10-19 17:10:38

Csúszni-mászni kell a Vidi ellen


ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-07-05 13:24:21

Sportnapközis tábor