Országos bajnoki címeket lőttek | Pápa Ma

Országos bajnoki címeket lőttek


2018-02-13 12:12:00  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: veol.hu  | Reflex, csigás, tradicionális és vadászíj kategóriában Alsóörsön 260 versenyző részvételével rendezték a teremíjászok országos bajnokságát. A sikeresen megrendezett kétnapos versenyen öt korosztály több versenyszámban adhatta le nevezését, városunkat 11 fővel a Delta Íjászegyesület képviselte, közülük többen is kiváló helyezéseket értek el. Eredményeiket Süle István, az egyesület elnöke foglalta össze.
- Másodszor rendezték meg az alsóörsi sportcsarnokban a bajnokságot, mely a minősítések megszerzése mellett nem titkoltan a közelgő Európa-bajnokságra való felkészülést is szolgálta. Az elért eredményeinkkel elégedett vagyok, igaz szerepeltünk ennél már jobban is, de Vései Rékának és Hajdu Boglárkának köszönhetően két első helyet elhoztunk. Gulyás Erik, Vései Attila és Németh Eszter második helyezést szerzett, Németh Virág harmadik, míg László Dezső negyedik lett. A bajnokságról azt kell tudni, hogy 18,28 méterről lőttünk egy húsz centiméter átmérőjű lőlapra, kiélezett volt a megmérettetés, volt rá példa, hogy az első helyről egy pont döntött. Erős mezőny gyűlt össze az ob-re, ahol már a február közepén rendezendő Európa-bajnokságra is gyakoroltunk, bízom benne, hogy a tavalyi világbajnoksághoz hasonlóan a hatfős csapatunk jól fog szerepelni.
A kontinensviadalt február 15-18. között a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás (FeHoVa) keretein belül rendezik Budapesten.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-20 16:51:13

A Himalája az álmom - beszélgetés Mógor Péter hegymászóval


2018-04-27 10:08:30

Hozta a kötelezőt az U16


2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág


2018-04-22 14:08:46

Emlékfutás az igazgatók tiszteletére