Nagy érdeklődés mellett zajlott a városi bébiételosztás | Pápa Ma

Nagy érdeklődés mellett zajlott a városi bébiételosztás


2018-02-14 20:28:23  | cikk: Babos Petra  | Nemrégiben ismét nagyértékű bébiétel adomány érkezett városunkba a németországi Teuton Lovagrend, akik évente több alkalommal juttatnak el Pápára adományt az egyik neves bébiételgyártó cég jóvoltából. A városi osztást ma tartották a volt Pártház udvarán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagy értékű adományhoz.
-Ezúttal húsz raklap élelmiszert kaptunk a Teuton Lovagrendtől. Az egyes csomagok most is igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak. A családoknak kiosztott csomagok értéke körülbelül 13.000 Ft - mondta Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az osztásra ezúttal is nagy volt az érdeklődés.

Az ételek 4 hónapostól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék, óvodák és a Gróf Esterházy Kórház között osztják szét.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-01 20:20:12

Kitáncolták a májusfát


2018-08-15 11:18:50

Bébiételt osztottak


2018-07-09 17:41:02

55 millió közösségfejlesztésre


2018-08-07 21:06:15

Erősödik az idegenforgalom a városban - az első félév eredményei már ismertek