Nagy érdeklődés mellett zajlott a városi bébiételosztás


2018-02-14 20:28:23  | cikk: Babos Petra  | 


Nagy érdeklődés mellett zajlott a városi bébiételosztás főképe
Nemrégiben ismét nagyértékű bébiétel adomány érkezett városunkba a németországi Teuton Lovagrend, akik évente több alkalommal juttatnak el Pápára adományt az egyik neves bébiételgyártó cég jóvoltából. A városi osztást ma tartották a volt Pártház udvarán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá a nagy értékű adományhoz.
-Ezúttal húsz raklap élelmiszert kaptunk a Teuton Lovagrendtől. Az egyes csomagok most is igencsak értékesek, sokféle, jó minőségű terméket tartalmaznak. A családoknak kiosztott csomagok értéke körülbelül 13.000 Ft - mondta Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az osztásra ezúttal is nagy volt az érdeklődés.

Az ételek 4 hónapostól egészen 3 éves korig fogyaszthatók. A megmaradt bébiételt a bölcsődék, óvodák és a Gróf Esterházy Kórház között osztják szét.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 22:45:28

Megindult a munka a Juhar utcában is


ajánlott cikk főképe

2020-09-17 21:43:14

Csökkent a fertőzöttek, emelkedett a megfigyelés alatt lévők száma


ajánlott cikk főképe

2020-08-29 19:56:04

7 új fertőzött Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-08-15 20:18:56

Nem nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma városunkban