Két dobogós helyezés a PELC-es lányoktól


2018-02-18 19:42:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két dobogós helyezés a PELC-es lányoktól főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club két lány kupával zárta le az idei téli felkészülési időszak teremtornáit. Vasárnap délelőtt az U16-os, délután pedig az U13-as korosztály lépett a Városi Sportcsarnok küzdőterére. A nagyobbak közötti körmérkőzéses tornán a szervezők meghívását Zalaegerszeg, Győrszentiván és Gyirmót fogadta el, mellettük a PELC két csapatot indított. A tornát végül megérdemelten Zalaegerszeg nyerte, a PELC a Gyirmót mögött a harmadik helyet csípte el, Győrszentiván negyedik, az U14-U16 alkotta Pápa körzeti válogatott ötödik lett. A hazaiak edzője, Tóth Ferenc elégedett volt tanítványaival, mint mondta, az erőviszonyoknak megfelelő sorrend alakult ki. A gólkirály Vangel Cintia, a legjobb játékos Sali Rebeka, a legjobb kapus Szabó Kiara lett. A legjobb pápai játékos különdíját Bojt Brigitta vihette haza.
Délután a 2005. január elseje után születettek szintén körmérkőzéses formában döntötték el a helyezések sorsát, a tornát végül veretlenül a PELC nyerte a Bozsik válogatott, Balatonfüred és Nagyalásony előtt. Markos László, a pápai klub edzője az eredményhirdetés után azt mondta, sok dolgot viszontlátott abból a pályán, amit az edzéseken gyakorolnak.
- Az elmúlt hónapok szorgalmas edzésre járásának is köszönhető ez a mai jó eredmény. A kezdeti nehézségek után úgy látom, a gyerekek ugrásszerű fejlődésen mentek és mennek keresztül. Jó mutatja ezt az is, hogy a Bozsik Program tornáin korábban rendre alulmaradtunk a Sopronnal szemben, a tél folyamán viszont kétszer is sikerült legyőznünk őket, azt gondolom, ez is azt mutatja, hogy jó úton haladunk. Gratulálok a lányoknak.
Az U13-asoknál a gólkirály Schmidt Gréta, a legjobb kapus Szokoli Eszter lett. A legjobb játékosnak Kuntzl Norinát választotta a versenybizottság, míg a legjobb hazai játékos megtisztelő címe Vági Dorinához került.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-23 11:16:15

Kis Károly Emléknap Veszprémben


ajánlott cikk főképe

2018-08-23 13:24:37

Csapatfotózás a Perutznál


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 10:03:17

Első nemzetközi versenyén érmet szerzett a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2018-08-09 15:23:26

Rekordot dönt az idei úszótábor