EB-re készül a Pannonia Power SE


2010-05-10 15:04:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


EB-re készül a Pannonia Power SE főképe
Nehezen indult az egyesület számára a 2010-es versenyszezon, ennek első jele az volt, hogy a tavalyi csapatbajnokság sikereit sérülések miatt nem sikerült megismételni. Ráadásul a Magyar Erőemelő Szövetség anyagi megszorításai miatt nincsenek meg az idei versenyhelyszínek és időpontok, így az edzésprogramok elkészítése borzasztóan nehéz.
- Fekvenyomó csapatbajnokságon női és férfi alakulattal Tabon szerepeltünk először – kezdte az értékelést Farkas Tamás, az egyesület vezetője. A Teke Adél, Oláh Ibolya, Kelő Sára alkotta női alakulat a 4.helyen zárt, míg a férfi csapatversenyben nem sikerült megvédeni bajnoki címünket, ezúttal a 11. helyen végeztünk, de az egyéni eredmények bíztatóak a jövőre nézve, hiszen Veszeli Tamás a 100 kg-os mezőnyben ezüstérmet szerzett, Tamás guggolásban 182.5, fekvenyomásban 150, felhúzásban 245 kg-ot teljesített. Az országos diákolimpia viszont már sokkal eredményesebb volt, a fővárosi versenyen 82,5 kg-os kategóriában Dani Balázs nyakába aranyérem került, míg Kocsis Boldizsár ezüst-, Teke Adél bronzérmet szerzett, Schmidt Martin épphogy lemaradt a dobogóról, Borsos Dániel pedig a 9. pozícióban zárt.
Májusban nagyon sűrű lesz a versenynaptár, hiszen a mieink a gyöngyösi profi magyar bajnokságra készülnek, ami egyben kvalifikációs verseny is a szintén májusi osztrák Európa-bajnokságra. Szintén ebben a hónapban Mosonmagyaróvárra is ellátogat a Pannonia Power SE, ahol egy másik szövetség kontinensviadalát rendezik, remélhetőleg nemsokára újabb nagyszerű pápai eredményekről számolhatunk be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-03 12:09:53

Jótékony dartsosok


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-02-17 18:25:17

Szeniorok tornája