Félszáz Kilián gól | Pápa Ma

Félszáz Kilián gól


2018-02-19 15:23:52  | cikk: Haraszti Gábor  | A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság tavaszi idénynyitóján az éllovas Kilián DSE a sereghajtó Nyírád gárdája ellen meg sem állt 50 találatig, így kiütéses, 35 gólos győzelemmel hangolt a Balatonszemes elleni rangadóra.

Kilián DSE - Nyírád 50-15 (23-8)

Kilián DSE: Györkös Hanna 14, Pődör Patrícia 13, Nagy Zsófia 8, Koncz Lilla 5, Nagy Dalma 3, Bereczki Franciska 3, Radics Nikolett 2, Bolla Enikő 2.

Az alapszakaszban egyszer már találkoztak a csapatok, október végén 22 góllal, 39-17-re nyertek a pápaiak, ezt - no meg a tabellát - szem előtt tartva borítékolható volt a két félidő végkimenetele. A hazaiak az elvártaknak megfelelően játszottak és kétséget sem hagytak afelől, melyik a jobb csapat. A Kiliánnál mindenki játéklehetőséhez jutott, és nyolc játékos is eredményes tudott lenni. A pápaiakra a következő fordulóban jóval nehezebb két félidő vár, hiszen a második helyezett Balatonszemeshez utaznak.

Koncz János: A győzelem a minimális elvárás volt, de örülök annak, hogy azokat a dolgokat, amiket pluszban kértem a lányoktól, azokat megvalósították. Fontos volt, hogy két és fél hónapos szünet után ismét fel tudjuk venni a ritmust és versenykörülmények között gyakorolhassunk. A következő mérkőzésünkön eldől az alapszakasz bajnoki címe, hiszen ha nyerünk Balatonszemesen, behozhatatlan előnyre teszünk szert és kedvezőbb pozícióból várhatjuk a rájátszást. Amennyiben ez nem sikerül, akkor sincs nagy baj, hiszen másodiknál rosszabbak akkor sem lehetünk.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-17 20:31:29

Kis Károlyra emlékeztek az országfutók


2018-08-07 18:51:42

Vasárnapra kerül az összes bajnoki az NB III-ban


2018-05-11 13:46:36

Dobogós csapatot fogad a Perutz FC


2018-03-26 21:12:45

Vízilabda: Egy győzelem, egy vereség