Elhajtott a baleset helyszínéről | Pápa Ma

Elhajtott a baleset helyszínéről


2018-02-20 10:19:40  | cikk:  | Vádemelési javaslattal zártak le a pápai rendőrök egy 29 éves sofőr ellen folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 29 éves zalaszentgróti nő 2017. október 4-én délután személygépkocsival közlekedett Nemesszalók felől Nyárád irányába. Haladása során gépkocsijával áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, melynek következtében a szemből érkező jármű vezetője jobbra, a füves útpadkára kormányozta autóját, miközben hangjelzéssel jelezte a veszélyhelyzetet. A sértett gépkocsija visszatérve az úttestre megcsúszott, a bal oldali sávba sodródott, ahol a tengelye körül megpördült. Végül a jármű egy fának csapódott és az úttestre kifordulva állt meg. A 29 éves zalaszentgróti sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés a baleset következtében, elhajtott a helyszínről.

A pápai rendőrök a gyanúsított ellen cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja indult büntetőeljárást a napokban vádemelési javaslattal zárták le, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-04-06 10:47:12

Tíz baleset az elmúlt héten


2018-05-09 16:21:30

Hét baleset az elmúlt héten


Egy pápai lakásban találtak rá a helyi körzeti megbízottak egy körözés alatt álló külföldire.

A pápai körzeti megbízottak - Bálint Balázs rendőr törzszászlós és Kovács Péter rendőr főtörzsőrmester - 2018. július 13. július 12-én délelőtt egy pápai lakásban igazoltattak...

2018-07-13 16:03:27

Garázdaság miatt körözték a külföldit


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. július 21-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Felsővárosi Napon.

A Millenniumi Emlékparkban 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú...

2018-07-18 11:34:52

Rendőrségi meghívó a Felsővárosi Napra