Elhajtott a baleset helyszínéről


2018-02-20 10:19:40  | cikk:  | 


Elhajtott a baleset helyszínéről főképe
Vádemelési javaslattal zártak le a pápai rendőrök egy 29 éves sofőr ellen folytatott nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 29 éves zalaszentgróti nő 2017. október 4-én délután személygépkocsival közlekedett Nemesszalók felől Nyárád irányába. Haladása során gépkocsijával áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, melynek következtében a szemből érkező jármű vezetője jobbra, a füves útpadkára kormányozta autóját, miközben hangjelzéssel jelezte a veszélyhelyzetet. A sértett gépkocsija visszatérve az úttestre megcsúszott, a bal oldali sávba sodródott, ahol a tengelye körül megpördült. Végül a jármű egy fának csapódott és az úttestre kifordulva állt meg. A 29 éves zalaszentgróti sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés a baleset következtében, elhajtott a helyszínről.

A pápai rendőrök a gyanúsított ellen cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja indult büntetőeljárást a napokban vádemelési javaslattal zárták le, és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves pápai nő ellen.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2018. augusztus 23-án, hogy aznap délután Pápa belvárosában egy ismeretlen nő megszólította, majd minden előzmény nélkül bántalmazni kezdte. Az adatgyűjtés eredményeként...

2018-09-05 14:50:33

Bántalmazott egy járókelőt, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2018-07-03 13:42:38

Rendőrségi programok Dákán


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 1-jén délután toborzással, közlekedési játékokkal, kerékpár regisztrációval és rendőrautóval várja az érdeklődőket Pápán, a volt Kilián lakótelepen.

A Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap keretében, az AEGON játszótéren 15 órától kialakított...

2018-08-28 11:11:33

Rendőrségi meghívó az AEGON játszótéri napra


A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást egy 47 éves vaszari férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 47 éves vaszari lakos 2018. október 3-án délelőtt az egyik pápai áruház műszaki részlegén levett a polcról egy több mint húszezer...

2018-10-04 18:53:03

Mobiltelefont rejtett a zoknijába