Szűcs: Újabb két év Lombard mezben


2010-05-10 16:50:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs: Újabb két év Lombard mezben főképe
A Lombard Pápa Termál FC vezetősége múlt héten újratárgyalta a korábbi válogatott hálóőr lejáró szerződését, és a tárgyalások eredményeképpen a felek újabb két éves kontraktust kötöttek egymással – tudtuk meg Szemán György klubigazgatótól. A kapusnak elévülhetetlen érdemei vannak a tavalyi feljutásban illetve parádés védésivel az első osztályban is csapata meghatározó tagja. Az év elején honlapunk olvasóinak segítségével megválasztottuk a Lombard őszi szezonjának legjobbját, a rangsor élén a voksok 42 százalékát begyűjtve Szűcs Lajos végzett.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2019-12-29 13:39:45

Idén is lesz szilveszteri örömfutás és futóverseny


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 10:15:50

Történelmi sikert értek el a kalapácsvetők