Magabiztosan győzték le a sereghajtót


2018-02-21 14:26:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magabiztosan győzték le a sereghajtót főképe
Idén először játszott hazai pályán a Somló Hús KK Pápa gárdája, mely a megyei első osztályú férfi kézilabda bajnokságban a pont nélkül álló Tapolcát látta vendégül. A pápaiak két győzelemmel és hét vereséggel szintén a mezőny második felében szerepelnek, ám így is kötelező volt a hazai győzelem. Az elvárásoknak sikerült megfelelni, a húsz találatig jutó Kapcsándi Kristóf vezérletével magabiztos, 19 gólos győzelemnek örülhettek a csapat tagjai. A folytatásban - február 22-én csütörtökön - 20 órától a KK Ajka II. lesz az ellenfél.

Sarus Ferenc: Fiatal, de motivált csapat ellen játszottunk, akik még az út elején járnak. A rutinunk sima győzelmet ért ma, de nem szabad a babérjainkon ülni, mert ha nem figyelünk, az évek alatt elkerül minket a mezőny. Ez a győzelem sajnos nem feledteti az elhullajtott pontokat, de erőt ad, hogy ezt a barátokká formálódott közösséget tovább fejleszthessük, erősítsük. Kapusunknak, Becsei Péternek jobbulást kívánunk, nagyon megijedtünk, de szerencsére már jól van.

Somló Hús KK Pápa - Tapolca 47-28 (28-12)

Pápai gólszerzők:
Kapcsándi Kristóf 20
Kozma Sándor 9
Horváth Martin 7
Sarus Ferenc 6
Kozma Milán 3
Vasváry András 2

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-03 20:31:46

Járja be a Perutz stadiont a Futball éjszakáján!


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 20:49:00

Rekordokat úsztak


ajánlott cikk főképe

2019-07-13 09:59:48

Játékos sportnapközi


ajánlott cikk főképe

2019-07-19 10:52:47

Nehéz sorsolást kapott a Perutz FC


PÁPA időjárás