Közel 240 ezer forint Hunornak


2018-02-21 23:32:50  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Közel 240 ezer forint Hunornak főképe
Átadták az Ökumenikus Imahét perselyadományát a súlyosan értelmi fogyatékos, mozgássérült Sándor-Hellebrandt Hunor családjának. Az összegyűlt csaknem 240 ezer forintot az egyházak képviselői szerdán házhoz vitték a jótékonysági akció kedvezményezettjeihez.
A 70 dekagrammal született és súlyos agyvérzésen átesett, egész napos gondozást igénylő Hunor életkörülményeinek javítása érdekében a családi házuk akadálymentesítésre gyűjtenek a szülei, illetve egy készségfejlesztő szoba kialakítását is szeretnék megvalósítani otthonukban. Ehhez minden segítséget hálás köszönettel fogadnak, így természetesen nagyon örültek, hogy az Ökumenikus Imahét szervezői nekik ajánlották fel a programsorozat perselyadományát, aminek átadásán jelen voltak Salgó Ferenc és Szijártó László plébánosok, Márkus Mihály református lelkész, Polgárdi Sándor evangélikus esperes, Boncz Zoltán baptista lelkész, valamint Tóth Cseperke teológiai gyakornok. Az adományt a családfő, Sándor Endre Géza vette át.
A nyolcéves Hunor támogatására a továbbiakban is lesz lehetőség: a család műanyag kupakokat gyűjt, hogy az azok leadásából származó pénzt is hozzá tudják tenni a tervezett beruházásuk költségvetéséhez. Március 11-én, vasárnap 17 órától pedig Néma kiáltás címmel jótékonysági estet tartanak a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében, hogy az esemény bevételével segítsék a sérült kisfiút, egyúttal megemlékezzenek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Tegyi Tibor drámapedagógusról.

Képek:


Címkék: adomány | jótékonyság
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet