Két játékossal erősített a Perutz FC


2018-02-22 14:41:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két játékossal erősített a Perutz FC főképe
A legutóbb a megyei első osztályú Ajka csapatában szereplő Szedlacsek Balázs és az NB II-es Mosonmagyaróvár hátvédje, Bohner Roland próbajátéka is sikeres volt, így tavasszal mindketten a Pápai Perutz FC mezét öltik magukra. A felkészülés utolsó hetébe lépett a pápai csapat, melynél a télen ezidáig nagy játékosvándorlás nem volt, Szép Dániel és Kovács Szabolcs személyében ketten távoztak, és ugyanennyien érkeztek. A támadósorban bevethető Szedlacsek Balázs 2017 februárjában Visegrádról igazolt Pápára, a sárga-kékek mezében 14 gólt lőtt, majd a nyáron a bajnokcsapattól Ajkára került, ahol 19 meccsen 24 alkalommal volt eredményes.
- Annak ellenére, hogy jól éreztem magam Ajkán és eredményes volt a játékos, szívesen tértem vissza a csapathoz - mondta a 27 éves játékos. - Úgy gondolom, jó úton haladok, hogy felvegyem az edzések és a harmadosztály ritmusát, persze sok munka vár még rám. A beilleszkedésem zökkenőmentes volt, sok csapattársammal korábban is együtt futballoztam, bízom benne, hogy egy jó ősz után a tavaszunk is eredményes lesz.
A 28 esztendős Bohner Roland a Paks színeiben korábban az NB I-ben is bemutatkozhatott, a másodosztályban közel 100 mérkőzést játszott. A jobb oldali védő ősszel az NB II-es Mosonmagyaróvárnál szerepelt, a 17 lejátszott bajnokiból 16 alkalommal kapott helyet a kezdőben.
- Csak pozitívumokról tudok beszámolni, örömmel igazoltam Pápára, a győrieket már korábban is ismertem - nyilatkozta a játékos, akire Marton Miklós a védelem jobb oldalán számít. - A csapat játékával nincs probléma, úgy gondolom, stabilan bent fogunk maradni az NB III-ban és talán jövőre lehetnek merészebb álmaink is. Úgy vélem, az előrejátékban van még javulni való, próbálunk a széleken az ellenfelek mögé kerülni illetve gyors kontratámadásokat vezetni, remélem, hogy a bajnokik többségén a mi játékunk fog dominálni.

A Perutz a téli felkészülés utolsó meccsét február 24-én 11 órától Ímely csapata ellen vívja hazai pályán.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-09 11:18:45

A Veszprém legyőzésével zárták a szezont


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:38:39

Az akarat diadala volt


ajánlott cikk főképe

2018-12-03 16:52:50

Jótékonysági Mikulás futás


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 13:42:04

Magyar Kupa: Hévízre utazik a Perutz