Több alkalommal is meglopta a kollégáit


2018-02-22 15:32:02  | cikk:  | 


Több alkalommal is meglopta a kollégáit főképe
Munkatársaitól lopott egy csóti cégnél gyakorlatát töltő fiatal. A pápai rendőrök előállították.

A helyi körzeti megbízottakat 2018. február 19-én értesítette egy csóti vállalkozás képviselője arról, hogy a közelmúltban a munkahelyi öltözőből több dolgozó értéke is eltűnt. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap délután otthonában igazoltattak egy 17 éves Pápa környéki fiatalt, aki megalapozottan gyanúsítható a társaságnál történt lopásokkal. A fiú lakásában tartott házkutatás alkalmával egy bűncselekményből származó fejlámpát és egy MP3 lejátszót foglaltak le a rendőrök. A Pápai Rendőrkapitányságra előállított gyanúsított kihallgatása alkalmával beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a cégnél töltött gyakorlati helyén 2017 októberétől 2018. január közepéig munkatársaitól több tízezer forintot, bankkártyát, MP3 lejátszót és egy fejlámpát tulajdonított el, valamint két alkalommal egy Bakonyszücsön parkoló nyitott autóból is lopott el készpénzt.

A 17 éves fiú ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A bébi temető egyik síremlékéről lopott egy ugodi férfi. A rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendőrségre 2018. június 20-án érkezett bejelentés arról, hogy aznap reggel valaki Bében letört és ellopott a helyi temetőből egy üvegfalú gyertyatartót. A kiérkező...

2018-06-25 09:11:22

A temetőből lopott


A „Polgárok vagyonvédelmét elősegítő bűnmegelőzési program” és a határvadász toborzás keretében 2018. május 19-én (szombaton) 9 órától 11 óráig a pápai Interspar áruházban (Pápa, Celli út 21.) várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság.

Az információs ponton...

2018-05-16 21:05:10

Prevenció és toborzás az Interspar áruházban


ajánlott cikk főképe

2018-05-04 08:28:52

Rendőrök a XI. Civil Majálison


ajánlott cikk főképe

2018-05-18 14:32:13

Prevenciós délelőtt egy pápai általános iskolában