Mulattak az Erkelben


2018-02-27 06:38:45  | cikk: Babos Petra  | fotó: iskola  | 


Mulattak az Erkelben főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában hosszú évek óta hagyomány a szülők-nevelők bálja.
Az aulában tartott rendezvényen Heizer Zoltánné igazgató köszöntötte a megjelenteket.
-Az iskola életében egyik kiemelt rendezvény a mai, mert fontosnak tartjuk, hogy ne csak a komoly oktató-nevelő munkában legyünk együtt a szülőkkel, hanem a vigasságban is, ezzel is építve a család és az iskola jó kapcsolatát. Egy iskolai bál célja mindig kettős. Egyrészt, hogy a szülők és a nevelők jobban megismerjék egymást, legyen lehetőség fehér asztal mellett egy kötetlen beszélgetésre. Jól esik egy kicsit kizökkenni a szürke hétköznapokból. A másik, hogy a bál jótékonysági célokat is szolgál, az önfeledt szórakozás remekül ötvözhető nemes szándékú támogatással, felajánlással. Az eddigi bálok mindig bebizonyították, hogy Önök rendkívül segítőkészek és támogatóak. Köszönet azoknak a szülőknek, akik süteményt sütöttek, tombola és licit tárgyakat küldtek, belépőjegyet, támogatójegyet vásároltak, vagy ma tombolajegyet árulnak, bármilyen módon segítettek a szervezésben. Köszönöm valamennyi kollégám munkáját. A mi iskolánk egy szépen felújított, modern iskola, de mindent lehet még tovább szépíteni, csinosítani, fejleszteni. A bál bevételét iskolai eszközpark fejlesztésére, jutalomkönyvek vásárlására, versenyek nevezési díjaira, versenyekre történő utaztatásra fordítjuk - mondta az igazgatónő.
Az est során fellépett a Pápai Légtánc Csoport és a Gráciák.
A hajnalig tartó mulatságon a talpalávalót az ajkai Dinamit együttes húzta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-01 09:28:23

Megkezdődött a Korvin-Korona csomópont átépítése


ajánlott cikk főképe

2019-09-15 23:55:47

Ablak a múltra, ablak a jövőre - Zsidó Kulturális Napok


ajánlott cikk főképe

2019-08-20 21:25:35

Ugyanannak az értékrendszernek a vállalása kovácsol össze bennünket - bemutatkoztak a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei


ajánlott cikk főképe

2019-11-05 00:16:16

A királylány, a szegény legény, a sárkány és a többiek


PÁPA időjárás