Vastapsot kaptak a táncosok


2018-02-27 17:44:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vastapsot kaptak a táncosok főképe
Dupla előadással indították a 2018-as esztendőt a Black Bunny Rock and Roll Club és a Balance Dance Team Pápa táncosai és oktatói. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében kicsik és nagyok izgatottan készülődtek a két előadásra, melyet a már megszokott nagy érdeklődés kísért, szülők, hozzátartozók, barátok, osztálytársak egyaránt lelkesen tapsoltak a nézőtéren. Az egyesület vezetője, Szegediné Murai Dóra az első előadás előtt elmondta, sokat készültek a gálákra, több koreográfiát is tökéletesítettek az elmúlt hetekben, igaz a felkészülésüket betegségek hátráltatták.
- Rengeteg táncstílusban közel 300 táncos lép ma reflektorfénybe, a néhány évesektől egészen a felnőttekig bezárólag. Sajnos a járvány minket sem kímélt, ennyi betegünk talán korábban soha nem volt, ez okozott némi fejtörést az edzőknek, de mindenki nagyon ügyes és lelkes volt, biztos vagyok benne, hogy a közönség ebből semmit nem fog észrevenni. Természetesen a legkisebbeknek is lehetőséget biztosítunk, hogy megmutassák, mennyit tanultak az elmúlt hónapokban, Szalai-Stenger Katalin vezetésével a Picurock is színpadra állnak. Úgy gondolom, az idei rendezvényünk is sikeres lesz, köszönettel tartozom az edzőinknek, a szülőknek és természetesen a táncosoknak.
A klubvezető hozzátette, az elkövetkezendő időszakban a rokisok és a Balance Dance Team tagjai nagy erővel készülnek, hogy a válogató versenyekről minél többen továbbjussanak az országos és nemzetközi versenyekre.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-12 20:18:03

Két góllal nyert az Érd


ajánlott cikk főképe

2018-07-30 17:26:39

Augusztus 5-én ismét félmaraton


ajánlott cikk főképe

2018-08-17 13:42:17

Masszív csapattal találkozik a Perutz


ajánlott cikk főképe

2018-06-18 14:42:34

Elekthermax családi nap