A kézilabda megszerettetése a cél


2018-03-01 07:06:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A kézilabda megszerettetése a cél főképe
Két korosztály 32 csapatának részvételével a Magyar Kézilabda Szövetség a Városi Sportcsarnokban rendezte meg az U7-es valamint az U8-as korosztály számára a kisiskolás szivacskézilabda bajnokság soron következő fordulóját. A szövetség új kezdeményezése az effajta fesztivál jellegű lebonyolítás, mely során három pályán, 3+1-ben mérték össze játéktudásukat a picik. A versenynapon Pápa mellett többek között Szombathely, Győr, Sárvár és Veszprém csapatai is pályára léptek.
- Örömmel mondhatom, hogy a Kilián DSE szervezésből jelesre vizsgázott, nagy elismerés számunkra, hogy a szövetség választása ránk esett, a területi vezető is elégedett volt, így a március 24-ei, következő forduló rendezését is elnyertük, ekkor már a fiúk is pályára lépnek - mondta ifj. Koncz Sándor, az egyesület vezetője. - Nemcsak szervezőként voltunk a napon érdekeltek, hanem aktív résztvevőként is, mindkét korosztályban indítottunk csapatot, s bár az eredmény ebben a korban abszolút másodlagos, büszkeséggel tölt el, hogy négy meccsükből hármat megnyertek a gyerekek. A cél ebben a korban nem is lehet más, mint a sportág megszerettetése és a játéklehetőség biztosítása, azt szeretnénk, hogy mindenki pozitív élményekkel távozzon és legközelebb is örömmel vegye a kezébe a kézilabdát.

Pápai eredmények:

U7 lány
Kilián DSE - Nemesvámos 7-4
Répcelak - Kilián DSE 6-3

U8 lány
Nemesvámos I. - Kilián DSE 9-10
Nemesvámos II. - Kilián DSE 1-18

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-19 16:46:56

Nyárádra került a Takácsi kupa


ajánlott cikk főképe

2020-01-04 17:50:51

PELC ezüst a tél első tornáján


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak