Az országos diákolimpiára készülnek


2018-03-07 11:47:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az országos diákolimpiára készülnek főképe
Közel 60 induló részvételével négy korosztálynak (I., II., III., IV.) a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezte meg a Kilián DSE a tollaslabda Pápa Kupát. A verseny célja a versenyzési lehetőség biztosítása volt a nem igazolt utánpótlás korosztály részére és persze a felkészülés az országos diákolimpia döntőre, melyet számos pápai induló részvételével március végén Kiskunfélegyházán rendeznek.

- Négy pályán két nyert játszmára 11 pontig játszott minden korosztály - tájékoztatott Horváth Attila, a verseny rendezője. - Elégedettek vagyunk az indulók létszámával, a hazaiak mellett többek között Győr, Szombathely és Tapolca játékosai is képviseltették magukat, sajnos néhány lebetegedtek, mások pedig az időjárás miatt voltak kénytelenek távolmaradni. Úgy gondolom, színvonalas meccseket láthattunk, volt néhány kimondottan éles összecsapás, ahol a pápaiak jól teljesítettek, ami jó előjel az országos döntő előtt. Ami azt a versenyt illeti, elvárás most sincs a gyerekekkel szemben, a legfelkészültebb tanulóink idén is várhatóan dobogóra állhatnak, hogy melyik fokára, azt a pillanatnyi forma, a szerencse dönti majd el.

A pápaiak hat első, öt második és hét harmadik helyezést szereztek, részletes eredmények ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-05 19:54:01

Pápai siker a megyei derbin


ajánlott cikk főképe

2018-06-02 12:17:56

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-06-04 15:37:16

Siker az idényzárón


ajánlott cikk főképe

2018-09-22 18:08:27

Elkerülhető gólokat kapott az U12