Hazai pályán javított a Kilián DSE


2018-03-07 12:12:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai pályán javított a Kilián DSE főképe
A Veszprém megyei első osztályú női kézilabda bajnokság 13. fordulójára úgy készült a Kilián DSE gárdája, melyre 2016 novembere óta nem volt példa. Ekkor szenvedett ugyanis utoljára vereséget a pápai alakulat, mely a legutóbbi fordulóban 32-25 arányban a vártnál simábban elveszítette a Balatonszemes elleni rangadót. Koncz János tanítványai az ellen az Úrkút ellen készültek javítani, akiknek épp a másfél évvel ezelőtti fiaskót „köszönhették”. Az alapszakasz végeredménye szempontjából nem volt tétje a két félidőnek, hiszen a balatonszemesi vereséggel eldőlt, hogy a többi meccs eredményétől függetlenül a Pápa a második helyről várja a rájátszást. Kiválóan kezdtek a hazaiak, hiszen tíz perc után már kilenc találatnál jártak és csak egy gólt kaptak. A biztos vezetés tudatában kissé visszaesett a DSE lendülete, ám a szünetre így is megnyugtató, tízgólos előnnyel mehettek. A második játékrészben sem változott a mutatott játék, óriási előnyben kézilabdázhatott a hazai alakulat, ahol mind a 13 nevezett játékos lehetőséghez jutott, végül 38-25-re nyertek Koncz János tanítványai.
- Azt kértem a lányoktól, hogy se a múltkori meccsel, se az előttünk állóval ne foglalkozzanak - mondta a lefújás után a hazaiak edzője. - Hamar megnyugtató előnyre szert is tettünk, aztán a második félidőbe kicsit belealudtunk, így nem alakulhatott ki közönségszórakoztató játék, de legalább nyertünk. Annak örülök, hogy a lelkesedés töretlen, a lányok az edzéseken és a bajnokikon is szorgalmasak, jó a hangulat az öltözőben. Várjuk a rájátszást, ahol először az átigazolási időszakban megerősödött Alsóörs lesz az ellenfelünk.

Kilián DSE - Úrkút 38-25 (19-9)
Kilián DSE: Pődör Patrícia 13, Györkös Hanna 9, Nagy Zsófia 5, Koncz Lilla 5, Nagy Dalma 2, Esztergomi Stella 2, Radics Nikolett 1, Tóth Nikolett 1.

Az alapszakasz a március 10-ei, 16 órakor kezdődő Tapolca elleni meccsel zárul hazai pályán.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-28 11:20:49

Nem sikerült kihasználni a lehetőségeket


ajánlott cikk főképe

2018-10-14 18:33:35

Hibák elöl, hátul


ajánlott cikk főképe

2018-10-20 14:55:21

Játékos sportvetélkedő a judokáknak


ajánlott cikk főképe

2019-01-08 12:58:26

Véget ért a téli pihenő a Perutz FC számára