Optimistán várja a tavaszt a Pápai Perutz FC


2018-03-08 18:59:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Optimistán várja a tavaszt a Pápai Perutz FC főképe
A hagyományokhoz hűen szurkolói ankéttal indította a szezont a Pápai Perutz FC. A stadion emeleti VIP termében a klub vezetése és az új igazolások közösen várták a drukkereket, hogy kötetlenül átbeszéljék a csapat téli felkészülését, a tavaszi idényre vonatkozó teendőket és terveket.
A már jól ismert szurkolói keménymag látogatott el az összejövetelre, ahol Bocskay László elnök, Marton Miklós vezetőedző, Pánczél Roland kapusedző, valamint a két téli igazolás, Bohner Roland és Szedlacsek Balázs fogadta a drukkerek felől érkező kérdéseket. A klub elnöke köszöntőjében az őszi idényt várakozáson felülinek titulálta, mint mondta, nyáron sikerült megfelelően megerősíteni a keretet, mely a kezdeti nehézségek után kiválóan összekovácsolódott, ennek köszönhető, hogy néhány pontra van csak a dobogó, ám a cél továbbra is a biztos bennmaradás.
- A tavaszi szezonnak már rutinosabban vágunk neki, mint ahogy azt a nyári pihenő után tettük, ennek tükrében jobb rajtban reménykedem - bizakodott Bocskay László. - A sorsolásunk elég nehéz, hiszen a III. kerülettel, a Kaposvárral és az Ajkával találkozunk a következő hetekben - három bajnokaspiráns együttes - azt szeretném kérni a szurkolóktól, hogy ne támasszanak irreális elvárásokat a játékosokkal szemben, támogassák a csapatot és legyenek ott a fiúk mellett akkor is, amikor épp nem úgy fut a szekér, ahogy kellene.
Marton Miklós az elmúlt másfél hónap munkájáról, és a tavasz terveiről is beszélt, a vezetőedző szerint a felkészülési mérkőzések jó eredményei mellé még javuló játék is párosult.
- Úgy gondolom, télen sikerült erősíteni a kereten, és az alapozás is jól sikerült - tekintett vissza Marton edző. - Voltak gondjaink a sérültekkel, szerencsére ezek többsége nem volt hosszan tartó, így szinte a teljes keret rendelkezésemre áll majd a hétvégén. Ami a szombati összecsapást illeti, természetesen jó rajtban reménykedem, ami lökést adhatna az előttünk álló mérkőzésekhez. Végig koncentráltan kell futballoznunk, igyekszünk a minimumra redukálni a hibáinkat, és a kínálkozó lehetőségeinket kihasználni. Mindent el fogunk követni, hogy győzelemmel örvendeztessük meg a remélhetőleg szép számú hazai publikumot. 
A Perutz FC március 10-én szombaton 14:30-tól a III. kerületi TVE-t fogadja.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-07 15:58:33

Győzelemmel kezdte az évet a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 15:29:15

Hepp Kupa: Helytállt a Concordia Motax KC Pápa


ajánlott cikk főképe

2018-09-15 17:10:09

A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott


ajánlott cikk főképe

2018-12-12 10:59:14

Rozmán László: Csak előre tekintünk