Óvodások a Pápai Rendőrkapitányságon | Pápa Ma

Óvodások a Pápai Rendőrkapitányságon


2018-03-09 09:57:35  | cikk:  | Óvodások látogattak a Pápai Rendőrkapitányságra. A Pápai Városi Óvodák Fáy András Lakótelepi Tagóvódájának Bodza csoportját 2018. március 5-én délelőtt fogadták a rendőrök a helyi kapitányságon. A középső és nagy csoportos óvodások elsőként az előállító helyiséget tekintették meg, majd a kapitányság nagytermében ismerkedtek meg az ujjnyomatvétellel. Ezt követően közlekedési témájú játékok segítségével ismételték át az óvodapedagógusoktól megtanult alapvető közlekedési szabályokat, többek között azt, hogy az úttesten csak kellő körültekintést követően lehet áthaladni. A gyermekek megismerkedtek a kerékpár kötelező felszereléseivel is, valamint megtudták, hogy a láthatósági mellény, valamint kerékpáros bukósisak viselése életmentő lehet.

A délelőtt végén minden óvodás beülhetett a rendőrautóba és egy közlekedési színezőt kapott ajándékba.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal zártak le egy lopás kísérlete miatt folytatott nyomozást. A nyomozás adatai szerint egy 35 éves mezőlaki tartózkodási helyű, magyar/román kettős állampolgárságú férfi 2018. április 22-én délután két fiatal nőt kezdett követni Pápa belvárosában....

2018-05-09 16:31:23

Lezárt akta: Telefont akart lopni


Ittasan vezetett, majd a vérvétel során megrúgta az orvost egy 64 éves gutorföldi asszony. A rendőrök elfogták.

A pápai rendőrök 2018. július 12-én délután Pápán igazoltattak egy 64 éves gutorlföldi nőt, aki a rendőrök kiérkezése előtt egy személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés...

2018-07-17 10:29:06

Bántalmazta az orvost


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. június 30-án (szombaton) délután toborzással, közlekedési játékokkal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Borsosgyőri Napon.

A sportpályán 14 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint...

2018-06-26 16:46:46

Meghívó a Pápa-Borsosgyőri Napra


2018-06-27 11:15:58

Elfogták az orvvadászokat - előzetesbe kerültek