Négy baleset az elmúlt héten | Pápa Ma

Négy baleset az elmúlt héten


2018-03-09 13:32:40  | cikk:  | Az elmúlt héten - 2018. február 26. és 2018. március 4. között - négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

A balesetek során - az elmúlt héthez hasonlóan - személyi sérülés nem történt, mind a négy esemény kizárólag anyagi kárral járt. Az ütközések közül három Pápán, egy pedig Pápateszéren valósult meg.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan elindulás, az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet és az elalvás játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy csak kipihent állapotban induljanak útnak! Aki fáradtnak érzi magát vezetés közben, állítsa meg járművét és pihenjen egy rövid ideig vagy frissítse fel magát! A gépjárművezetés közbeni elalvás súlyos közlekedési balesetekhez vezethet.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-05-04 08:31:33

Búcsúzunk Aldotól


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. július 21-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Felsővárosi Napon.

A Millenniumi Emlékparkban 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú...

2018-07-18 11:34:52

Rendőrségi meghívó a Felsővárosi Napra


2018-06-01 14:29:12

Akkumulátorokat loptak, lezárult a nyomozás


A Pápai Rendőrkapitányság 2017. július 7-én 14 órától toborzással, közlekedési játékokkal és rendőrautóval várja az érdeklődőket a Pápa-Kéttornyúlaki Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú kirakókkal, színezőkkel,...

2018-07-05 16:25:51

Rendőrségi programok a Pápa-Kéttornyúlaki Falunapon