Lombard Pápa – Paks: Díjtalan belépés


2010-05-11 18:10:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa – Paks: Díjtalan belépés főképe
A Soproni Liga soron következő fordulójában a Lombard Pápa Paks együttesét látja vendégül a Perutz stadionban. A mérkőzés mindkét fél számára rendkívül fontos, hiszen a győztes egy évvel meghosszabbítja NB I-es tagságát. A minél nagyobb buzdítás érdekében a csapat vezetősége úgy döntött, hogy a 18 órakor kezdődő összecsapást ingyen tekinthetik meg a szurkolók, hiszen a győzelem kiharcolásához a szurkolókra is nagy szükség van - vélekedett a csapatkapitány, Szűcs Lajos.

- A csapat nevében kérem, hogy minél többen jöjjenek ki a szombati mérkőzésre és buzdításukkal segítsenek minket ezen a rendkívül fontos mérkőzésen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-19 20:27:11

Perutz FC: Érthetetlen rövidzárlat


ajánlott cikk főképe

2019-05-07 17:24:30

Az Erkel nyerte a városi diákolimpiát


ajánlott cikk főképe

2019-08-02 16:14:27

Egyéniben és csapatban is várják a futókat


ajánlott cikk főképe

2019-09-16 17:09:40

Pénzdíjas sakkverseny


PÁPA időjárás