Biztatóan indult a dobóidény


2018-03-10 13:55:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Biztatóan indult a dobóidény főképe
A Pápai Atlétikai Club dobó szakosztálya a Szombathelyen rendezett kétnapos téli országos bajnoksággal vágott neki az idei versenyszezonnak. A vasi megmérettetéssel sikerült jól indítani a versenyévadot, hiszen többen is dobogóra állhattak, sőt az egyéni csúcsok sem maradtak el. A fiatalok eredményeit Varga Patrik felkészítő értékelte.
- A felkészülésünk egy rövid pihenő után november óta folyamatos volt - mondta a PAC edzője. - Eleinte állóképesség és erőnövelő edzések voltak, rengeteget kondiztak az atléták, decembertől pedig elkezdtük a dobásokat, januárban pedig már kifejezetten a téli ob-re koncentráltunk. Úgy gondolom, elégedett lehetek az eredményekkel, a serdülők között Molnár Dániel a Dobó SE versenyzője mögött második helyen végzett (63.48), Füredi Dániel harmadik (51.25), Tóth Richárd negyedik helyet (51.16) szerzett. Az ifiknél Sztupák László sajnos három érvénytelen dobással a selejtezőben kiesett, úgy gondolom, Laci kicsit túlizgulta a dobásokat, emiatt maradt csalódás a szereplése. A lányoknál viszont Gelencsér Viktória 46.83 méteres egyéni csúccsal a hatodik helyen végzett, és ki szeretném emelni a délutáni felnőtt mezőnyből Nagy Gergelyt, aki az igen értékes hetedik helyen zárt, 63.24-es eredménye rendkívül bíztató a ránk váró feladatok előtt. A következő két hónapban folytatjuk a felkészülést, áprilisban a veszprémi évadnyitó versenyre ugyanis a teljes csapattal ellátogatunk - vázolta a tavaszi terveket Varga Patrik.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-15 17:10:09

A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott


ajánlott cikk főképe

2018-06-11 17:28:43

Szavazzon a pápai gyermekfutamra!


ajánlott cikk főképe

2018-07-16 19:35:02

A jövő pecásait nevelik


ajánlott cikk főképe

2018-09-19 20:08:20

Tisztességgel helytállt az U16