A hölgyeket köszöntötte a Honvéd Bajtársi Klub


2018-03-12 18:13:01  | cikk: Babos Petra  | fotó: Honvéd Bajtársi Klub  | 


A hölgyeket köszöntötte a Honvéd Bajtársi Klub főképe
A Honvéd Bajtársi Klubban már hosszú évek óta hagyomány, hogy nőnap alkalmával köszöntik a hölgytagjaikat.
A Huszár Közösségi Házban tartott rendeuvényen a szép számban megjelenteket a klub nevében Gosztola István üdvözölte,
majd a Nemzetközi Nőnap alkalmából a klub megjelent hölgy tagjait a város nevében Unger Tamás alpolgármester köszöntötte Márai Sándor: Köszönet a nőknek című versével.
-Azt gondolom, hogy Márai kiválóan bemutatja egy egész élet során a hölgyekkel való találkozások fontosságát: mint anyával, mint feleséggel, mint leánygyermekkel, de találkozhatunk az ápolónővel, a bolti eladóval és a rengeteg emberi érzéssel, amelyet csak a hölgyektől kaphatunk, mi férfiak. Jelenlévő férfitársaim minden bizonnyal át tudják érezni a feleség szó - vagyis a teljes férfiember egyenlő részét kitevő hölgy - jelentőségét, és akinek még a leánygyermek is megadatott, tudja, hogy mennyire különleges kapcsolat lehet az. Köszönet a nőknek, amiért olyanok, amilyenek, és kérjük, maradjanak is meg mindig ilyennek - emelte ki Unger Tamás.
A nőnapi rendezvény kiváló alkalom volt arra, hogy oklevéllel köszöntsék azokat a hölgyeket, akik lelkiismeretes munkát végeztek a bajtársi klubért. A közösség érdekében huzamos időn át végzett önzetlen kiváló munka elismeréseként oklevélben részesült Varga Gyuláné, Máté Lászlóné, Hári Gyuláné. Az MH. Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 3. Toborzó és Érdekvédelmi Központ - Veszprém parancsnoksága emléklapot adományozott Mészárosné Oláh Juditnak és Tüdős Istvánnénak, akik a Magyar Honvédség érdekében végeztek kiemelkedő munkát. Az elismeréseket Farkasdi Lajos nyugállományú őrnagy és Soós Gyula őrnagy a 3. sz. TÉK Veszprém parancsnokai adták át. A köszöntőket követően a klub férfitagjai átnyújtották a Bocskay László önkormányzati képviselő által biztosított rózsákat a megjelent hölgyeknek. Az ünnepségen Gosztola Istvánt a kultúrműsorokban hosszú éveken át nyújtott kiemelkedő munkája alapján tiszteletbeli tagnak fogadta a közösség. A jó hangulatú rendezvényen fellépett a klub Vidám Nagyik énekkara is. A nőnap közös vacsorával, tánccal és tombolasorolással zárult az esti órákban. A zenés-táncos összejövetelen a talpalávalót a Füredi Duó szolgáltatta.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-29 22:59:35

Határtalanul a GYFGK-ben


ajánlott cikk főképe

2018-08-10 18:42:33

Készül az emlékmű beton alapzata


ajánlott cikk főképe

2018-09-08 10:31:49

Borrendi találkozó


ajánlott cikk főképe

2018-06-05 23:09:25

A Nyolcadik utcában folytatódik a járdafelújítás