PAC közgyűlés


2018-03-13 12:30:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


PAC közgyűlés főképe
A jogszabályban előírtakat betartva a Pápai Atlétikai Club (PAC) vezetősége megtartotta éves közgyűlését. A Polgármesteri Hivatal emeleti nagytárgyalójában az 56 tagból 29 megjelent, így a közgyűlés határozatképes volt. A napirendi pontok között elnöki és edzői beszámoló szerepelt, illetve szó esett az idei esztendő terveiről is. Elsőként Rádi Róbert elnök tájékoztatta a megjelenteket a klub elmúlt évéről. Az egyesület vezetője értékelésében azt mondta, eredményesen és sikeresen zárták 2017-et.
- 2016. július elsejétől működik hivatalosan a klub, az edzők munkájának köszönhetően az elmúlt időszakban 42-ről 56 főre nőtt a taglétszám. Az egyesület a Magyar Atlétikai Szövetségnél és a pápai önkormányzatnál is sikeresen pályázott, 2017-ben összesen 6,3 millió forintból gazdálkodhattunk. Ennek a pénznek egy részét az edzők bérére fordítottuk illetve sportruhák, cipők, sportfelszerelések vásárlásával javítottunk az edzési és versenyzési feltételeken. Az elmúlt év tapasztalatait felhasználva szándékunkban áll a szövetség pályázatain idén is elindulni és tovább bővíteni taglétszámunkat.
Az elnök beszámolóját egyhangúlag, ellenszavazat nélkül elfogadta a közgyűlés. Ezt követően a dobó-és futó szakosztály edzője, Varga Patrik és Gelencsér Róbert foglalta össze a mögöttünk hagyott esztendő legfontosabb versenyeit és eredményeit, valamint idei törekvéseit. Mindkét tréner elégedett volt tanítványai elért eredményeivel és az edzéseken mutatott hozzáállásával, az idei évben pedig az a cél, hogy még tovább javítsanak az eredményeken és még több megmérettetésen vegyenek részt. Az edzői beszámolókat is egyhangúlag elfogadták. A közgyűlésen dr. Áldozó Tamás ismertette a sportközponttal kapcsolatos legfrissebb információkat.
- Jelenleg az előkészítés fázisában vagyunk, bízom benne, hogy idén a tereprendezést el tudjuk végezni - mondta a városvezető. - A korábbi terveket kiegészítettük, ugyanis szeretnénk egy futófolyosót is megépíteni, ami a téli időszakban nagyban segítené az atléták felkészülését. A klub vezetőivel legutóbb Székesfehérváron jártunk, ahol megtekintettük az atlétikai központot és ötleteket gyűjtöttünk, terveink között szerepel, hogy Zalaegerszegre és Szombathelyre is ellátogatunk majd.
Rádi Róbert az ülés végén elmondta, 2018-ban is szeretnének minden olyan pályázati lehetőséget megragadni, ami segíti az egyesületi munkát. Ősszel pedig azt tervezik, hogy a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Clubbal (VEDAC) közösen Kis Károly emlékversenyt rendeznek.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-05-02 12:00:07

Licencet kapott a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-05-15 12:37:55

Vízilabda: Két pápai győzelem hazai vízben


ajánlott cikk főképe

2018-05-24 23:20:11

Hazai szezonbúcsúra készül a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-04-25 15:41:49

Továbbra is veretlen az U19