Megszüntették Véber eltiltását


2010-05-11 18:25:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megszüntették Véber eltiltását főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának keddi ülésén Véber György az ellene folyó fegyelmi ügyben meghallgatást kért. A tárgyalás eredményre vezetett, hiszen a szövetség az ellene elrendelt fegyelmi eljárásban felmentette a szakembert és törölte a szezon végéig szóló eltiltását, így a Paks elleni bajnokin már leülhet a pápai csapat kispadjára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-03 15:15:42

Elhunyt elnökére emlékezik a kosárcsapat


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 19:50:33

Negyedik helyen telel a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-12-14 17:15:31

100 pont fölé jutva nyert a Concordia Motax KC Pápa


PÁPA időjárás