Közlekedési akció Pápán


2018-03-15 08:20:47  | cikk:  | 


Közlekedési akció Pápán főképe
A gépjárművek vezetőit és a külföldi állampolgárok Magyarországi tartózkodásának jogszerűségét ellenőrizték a pápai rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának rendőrei 2018. március 14-én 8 óra 30 perctől 12 óra 30 percig három pápai helyszínen tartottak közlekedési akciót. Az ellenőrzés középpontjában a gépjárművezetők ittasságának ellenőrzése állt, továbbá a rendőrök kiemelt figyelmet fordítottak a nem magyar állampolgárok hazánkban történő jogszerű tartózkodásának ellenőrzésére is.

Valamennyi megállított sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak a rendőrök, amely az akció ideje alatt egy esetben sem mutatott pozitív értéket. Közlekedési szabályszegés miatt egy gépjárművezetővel szemben helyszínbírságot, míg egy másik autóvezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök. Illegálisan hazánkban tartózkodó külföldivel nem intézkedtek az akcióban részt vevő rendőrök.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-28 15:08:37

Négy baleset az elmúlt héten


A Pápai Rendőrkapitányság körözte azt az 55 éves helyi férfit, akit Pápa belvárosában igazoltattak a rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 10-én este Pápa belvárosában igazoltatták az 55 éves B. T. József pápai lakost. Az intézkedés során megállapítást nyert,...

2019-01-11 11:48:18

Szabálysértési elzárás miatt körözték


ajánlott cikk főképe

2018-10-10 15:58:20

Elütötte a kerékpárost


ajánlott cikk főképe

2018-10-31 09:52:34

Rendőrök és polgárőrök a temetők biztonságáért