Zongoraverseny az Allegro 10 éves évfordulóján


2010-05-11 19:21:01  | cikk: Babos Petra  | 


A héten ünnepli az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 10 éves fennállásának évfordulóját. Ez alakalomból egész héten színes programok, versenyek várják a diákokat.
- Ma délutánra egy házi zongoraversenyt írtunk ki, melyre 28 növendékünk nevezett be. Kötelező anyag nem volt, mindenkinek 2-2 különböző karakterű zongoradarabot kellett előadnia a háromtagú zsűri előtt, melyben Vaczula Ferencné Szamigulina Alfina, zongoratanárnő, Szili Gabriella, az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatónője és Szigeti Erika kaptak helyet. A gyerekek értékelésénél a legfontosabb szempont az volt, hogy mennyire tudtak belevinni érzelmet, tehát a versenyző nemcsak eljátsza az adott művet, hanem zenél is- mondta el Nagy Krisztina zongoratanárnő.
Az eredmények a következőképpen alakultak:
A második osztályos Boldizsár Andrea - Nagy Krisztina növendéke - nívó díjas lett, mivel megkapta a maximum 30 pontot.
5 növendék arany minősítést kapott, kiemelve Pesti Zoltánt és Horváth Gábort 29-29 ponttal. 11 növendék ezüst és 11 növendék bronz fokozatot ért el a versenyen.
Holnap délelőtt regionális klarinét versenyre várják az érdeklődőket a Pedagógus Művelődési Házba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet PÁPA időjárás