Jelentős különbség alakult ki a végére


2018-03-18 14:47:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jelentős különbség alakult ki a végére főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokságban három hét alatt a harmadik dobogós csapattal mérte össze erejét a Bakonyerdő Pápa felnőtt csapata. Két hete az éllovas Veszprémi KKFT U22-es együttesével találkoztak (24-35), azután a harmadik helyen álló Balatonfüred volt az ellenfél (43-29). A mostani, 13. fordulóban sem várt épp sétagalopp a pápai fiúkra, hiszen a mezőny második helyezettjét, a Telekom Veszprém U22-t látták vendégül. Sorozatban négy nyeretlen meccs után igyekeztek javítani Kapcsándi Zsolt tanítványai, akik Sipőcz Milán találatával szerezték a meccs első gólját, ezt követően azonban egy 0-6-os szériával hamar öt gólra nőtt a különbség. A folytatásban sem vett vissza a tempóból a Veszprém, bár a mieink becsülettel küzdöttek, nem volt esélyük akár csak látótávolságon belülre is kerülni, a félidőben tíz gól volt a differencia (12-22). A folytatásban sem változott a játék képe, hiába variált a védekezésen a Pápa és kapott Soós mellett Körli kapus is lehetőséget, a vendégek egyszerűen jobban, gyorsabban kézilabdáztak. A hajrában egyetlen izgalmat a Veszprémet túlságosan is tisztelő játékvezetők szolgáltatták, akik jó néhány érdekes ítélettel borzolták a hazai játékosok és nézők idegeit, de természetesen nem ezen múlott a Bakonyerdő 16 gólos veresége.

Bakonyerdő Pápa - Telekom Veszprém U22 32-48 (12-22)

Kapcsándi Zsolt: A mai meccs összképe alapján sajnos volt ennyi a két csapat között, de van pozitívum is, ennek a Veszprémnek tudtunk lőni 32 gólt úgy, hogy a kapusaik jól védtek és sok ziccert hagytunk ki. Igaz kaptunk majdnem ötvenet, a védekezésünk finoman szólva sem állt össze. Nem esünk kétségbe, most jönnek a nyerhető meccseink, ahol biztos vagyok benne, hogy ki tudunk majd egyenesedni.

A bajnokság március 25-én, Móron folytatódik.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-26 12:18:23

Atlétika: Három verseny tíz pápai érem


ajánlott cikk főképe

2018-06-02 12:17:56

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-09-11 15:25:11

A biztató játék ellenére vereséggel kezdett az U19


ajánlott cikk főképe

2018-05-16 17:10:26

198 induló az idei túlélőfutáson