Kosárlabda diákolimpia


2018-03-20 15:59:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosárlabda diákolimpia főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola tornatermében gyűltek össze a város és körzet III. korcsoportos diákjai, hogy eldöntsék, mely iskola csapatai képviselhetik a körzetet a megyei diákolimpia döntőn. A fiúknál és a lányoknál egyaránt három-három iskola adta le nevezését, így a tanulók körmérkőzéses formában döntötték el a helyezések sorsát.
- A fiúknál a Tarczy, a Munkácsy és a Szent István csapata lépett pályára, végül úgy alakultak a mérkőzések eredményei, hogy a megyeire a Tarczy jutott tovább - mondta Szabó Sándor, a versenybizottság elnöke. - A csapatok játékosai közül többen is a Pápai Kosárlabda Club utánpótlásában pattogtatnak, ők technikailag képzettebbek voltak, ez döntőnek bizonyult, a többiek ezt igyekeztek lelkesedéssel pótolni. A lányoknál a Szent István, Lovászpatona, Tarczy hármasból a Szent István jutott tovább, náluk már gyengébb volt a színvonal, ettől függetlenül a döntőnek beillő mérkőzés szoros volt, ahogy a hozzáállásukra sem lehetett panasz.
Szabó Sándor a folytatással kapcsolatban kifejtette, a pápai csapatoknak reális esélyük nincs a tapolcai döntőn, hiszen a veszprémi, Balaton-parti, tapolcai együttesek erősebb játékerőt képviselnek, de tapasztalatszerzésnek, játéklehetőségnek kiváló alkalom a megyei rendezvény.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-25 10:03:55

Karate diákolimpia: Három érem az országos elődöntőn


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg