Idén is sok érdeklődőt vonzott az erkeles nyílt nap


2018-03-21 17:47:51  | cikk: Babos Petra  | 


Idén is sok érdeklődőt vonzott az erkeles nyílt nap főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy minden tavasszal nyílt napon mutatkoznak be a leendő elsős tanítók a leendő elsősök szüleinek. Ekkor betekintést nyerhetnek az érdeklődők a tanítók egy-egy óráján keresztül az intézményben folyó oktató-nevelő munkába.
Heizer Zoltánné igazgatónő kérdésünkre elmondta, az Erkel-iskola minden évben márciusban szervezi meg a nyílt napot, amikor a két leendő tanítónő tart bemutató órát, délutánra pedig a gyerekeket is hívják az iskolába. A délelőtt folyamán Pusker-Orbán Petra és Kinderné Surányi Lívia tanított.
Az Erkel-iskolában, mint művészeti neveléssel foglalkozó intézményben, nemcsak a zenei osztályokban énekelhetnek kórusban a tanulók, hanem a normál tantervű osztályban is, s természetesen az iskolai kórusokban is. A testnevelés órák keretében néptáncoktatás is van, ami egyre népszerűbb a gyerekek körében.
Délután már a nagycsoportosok is részt vettek a különböző játékos foglalkozásokon, melyen tornázhattak, rajzolhattak és énekelhettek is a kicsik, mialatt a szülők rövid tájékoztatást hallhattak az iskoláról, a színvonalas képzési formákról, s megtekinthették az épületet.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!