Emlékfutást szervez a Református Gimnázium | Pápa Ma

Emlékfutást szervez a Református Gimnázium


2018-03-23 10:20:51  | cikk: Haraszti Gábor  | A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziumának tantestülete és diáksága április 21-én, szombaton egy emlékfutás keretében emlékezik meg az 1991-2016 között kiváló munkát végző és időközben elhunyt igazgatóiról.
- Rendezvényünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára, a futás és a mozgás örömére, a kapcsolatok, barátságok kialakítására, megőrzésére. Ez a rendezvény élő példája lehet a társadalmi kohézió erősítésének, az egyházak és a civil szervezetek közösségfejlesztő kapcsolatának is - tájékoztatott Szabó Ildikó főszervező, a Sanogenesis Alapítvány elnöke, az intézmény nyugdíjas testnevelő tanára. Akikért futunk: Kövy Zsolt a gimnázium főigazgatója, dr. Korsós Bálint internátusi igazgató, igazgatóhelyettes, igazgató, dr. Kálmán Attila oktatási államtitkár, a gimnázium igazgatója valamint Kovács Péter igazgatóhelyettes, igazgató. Bízunk abban, hogy a Pápai Református Kollégium volt és jelenlegi diákjaihoz és tanáraihoz, valamint a Debreceni Dóczy Gimnázium küldöttségéhez többen is csatlakoznak Pápa város és környéke, valamint a Dunántúli Református Egyházkerület iskoláiból, gyülekezeteiből, sportszerető és elhunyt igazgatóink tisztelői köréből. Az emlékfutásra nevezni a 7, 14 illetve 21 kilométeres távokra valamint a gyermek futamokra április 5-ig lehet.

A rendezvény fővédnöke dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő. A részvételről bővebben www.refi-papa.hu, a www.sanogenesis.hu honlapon illetve az esemény Facebook oldalán olvashatnak.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-08-09 15:30:36

Perutz FC: Az első győzelem a cél


2018-07-20 16:51:13

A Himalája az álmom - beszélgetés Mógor Péter hegymászóval


2018-06-20 10:25:36

Rozmán László a Perutz FC új vezetőedzője


2018-05-28 16:05:44

Győztes meccsen debütált a fiatal kapus