Megtörné a hazai átkot a Perutz FC


2018-03-23 10:41:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megtörné a hazai átkot a Perutz FC főképe
Két vereséggel és egy elhalasztott mérkőzéssel a háta mögött hazai pályán igyekszik megszerezni első tavaszi pontjait a Perutz FC, mely szombaton 15 órai kezdéssel azt a Csepelt fogadja a Perutz Stadionban, mely idén két döntetlent tud felmutatni.
Marton Miklós együttese egy csalódást keltő, III.kerület elleni fiaskón és egy Kaposvár elleni szoros vereségen van túl, ahol a játék összképe alapján egy pontot megérdemeltek volna Szabó Zsolték, hiszen 2-1-nél volt esély az egyenlítésre.
- Jól játszott a csapat, sajnos a helyzetkihasználással ismét gondjaink akadtak - emlékezett vissza a kaposvári kirándulásra a Pápa mestere. - Hátrányból vágtunk neki a második félidőnek, ahol ki kellett nyílnunk, ezáltal a Kaposvár kontrázhatott és végül be is talált, igaz hatalmasakat hibáztunk a gól előtt. A szépítés után labdánk volt a döntetlenhez, ez sajnos kimaradt, így a javuló játékon kívül másnak nem tudtam örülni a lefújás után.
Jó emlékeik lehetnek a Csepelről a pápaiaknak, hiszen ősszel épp a fővárosiak ellen szakadt meg a Perutz négy mérkőzés óta tartó nyeretlenségi szériája, akkor Németh László találatával 1-0-ra nyertek a sárga-kékek. A 20. fordulóban is három pontban reménykednek a bakonyaljai településen.
- Zárt védekezésből kontrákra épít a Csepel, így nagyon oda kell figyelnünk, hogy labdavesztés után ne rohanjanak át rajtunk - utalt a kilencedik helyen álló csepeliek elleni összecsapásra Marton Miklós. - Csakis győzelemben gondolkodom, szeretnénk végre kiszolgálni a szurkolóinkat, mert amióta NB III-as edző vagyok, hazai pályán még nem teljesített az általam elvártaknak megfelelően a csapat, idegenben ráadásul több pontot is szereztünk, ezen pedig változtatni kell.
A Kaposvár ellen Somogyi Richárd begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ő a sérült Domján Rolanddal egyetemben biztosan kihagyja a mérkőzést.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-17 13:29:31

Kézitábor a Weöresben


ajánlott cikk főképe

2018-09-15 17:10:09

A helyzetek megvoltak, csak a gól hiányzott


ajánlott cikk főképe

2018-08-16 20:21:25

Ismét munkába álltak kézilabdázóink


ajánlott cikk főképe

2018-07-02 17:42:24

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC