Itt az újabb áremelés!


2010-05-11 22:13:14  | cikk: Tóth Tamara  | 


Újra emelkedik az üzemanyagok ára a hazai töltőállomásokon. A benzin ára kettő, míg a gázolajé három forinttal nő - olvasható a holtankoljak.hu internetes honlapon. A benzin országos átlagára így 342 a gázolajé 323 forint lesz szerdától. A múlt héten 4 forinttal nőtt a benzin és 8 forinttal a gázolaj ára.
A benzin ára idén - a szerdai emelkedést is beleszámítva - eddig 30 forinttal növekedett, a gázolajé 29 forinttal. Az E85 (bioetanol) átlagára 240 forint, a múlt héthez képest egy forinttal emelkedett az ára. Autógázt 179 forintos átlagáron vásárolhatunk. Az áremelkedés egyértelmű oka a forint múlt heti gyengélkedése.

Forrás: www.holtankoljak.hu


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet