Zanzafix születésnapját ünnepelték


2018-03-25 11:07:08  | cikk: Babos Petra  | 


Zanzafix születésnapját ünnepelték főképe
A Dé-Mol Színtársulat Zanzafix születésnapja, avagy varázsolni szeszélyes című mesejátékát láthatta a Jókai Mór Városi Könyvtárban az érdeklődő közönség. A darabot ezúttal is Iványi Balázs írta.
-A Zanzafix-mesék negyedik fejezetének eredménye immár a színpadon is látható.
A "Varázsolni szeszélyes" című mese ismét tele van vidám jelenetekkel.
Közeleg Zanzafix születésnapja, miközben magányában kesereg, meghallja bánatát Szella, a nyúl. Ráveszi társait, lepjék meg valami ajándékkal a hóbortos varázslót. Ralf, a róka még Zanzafix varázskönyvét is ellopja, hogy az ajándék sikere minél nagyobb legyen. Rövidesen rá kell jönniük, az egészen egyszerű feladatok is bonyolult folyamatokat indítanak el. A kihívásoknak pedig sorra meg kell felelniük. A varázslás nem játék, mindig van valami várt, vagy nem várt következménye. Ahhoz bizony avatott kezek szükségesek - mondta Iványi Balázs, aki hozzátette, céljuk, hogy a gyerekeket megnevettessék, és egyben neveljék is az előadásukkal.
A negyedik Zanzafix-mese ezúttal sem okozott csalódást a gyerekeknek, hiszen sokat nevethettek az előadás során, s szurkolhattak a mese szereplőinek.
A Zanzafix előadásoknak lesz ötödik meséje is a közeljövőben.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!