Fellépett a dobogóra az U16


2018-03-25 19:17:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Fellépett a dobogóra az U16 főképe
Az U16-os lány utánpótlás labdarúgó bajnokságban a játéknap előtt negyedik helyen álló Pápai Egyesített Labdarúgó Club a dobogó legalsó fokát birtokló Gyirmótot fogadta. A pápai lányok jó formában játszanak tavasszal, hiszen 8-0-ra legyőzték idegenben a Balatonfüredet, majd egy kiváló színvonalú mérkőzésen 1-0-ra alulmaradtak az éllovas Veszprémmel szemben. A Gyirmót ellen győzelemre készültek Tóth Ferenc tanítványai, akik ennek megfelelően kezdtek, a félidő derekán már két góllal is vezettek, sőt a 40. percben Vesztergom Bettina találatával már három volt a különbség. A második félidőben további két találatot jegyzett a PELC, mely magabiztos, 5-0-s sikerével fellépett a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

PELC U16 - Gyirmót SE Győr 5-0 (3-0) Gsz.: Szalay, Bojt, Vesztergom, Tóth, Németh

Tóth Ferenc: Fontos győzelmet arattunk, a lányok átérezték a mérkőzés súlyát és ennek megfelelően játszottak. Fantasztikusan, az utasításokat betartva, szép gólokat lőve, fegyelmezetten múltuk felül a Gyirmótot, nem lehet és nincs is hiányérzetem.

A bajnokság Kaposváron folytatódik.

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa


ajánlott cikk főképe

2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág


ajánlott cikk főképe

2018-06-02 17:20:31

Bajnok az U16!


ajánlott cikk főképe

2018-06-14 12:46:22

Tovább a megkezdett úton - sikeres volt a pápai utánpótlásév