Ovisuli a Weöresben


2018-03-25 23:58:56  | cikk: ha  | 


Ovisuli a Weöresben főképe

A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola a hagyományokhoz híven idén is szervez ovisulis foglalkozásokat. Az intézmény a következő tanévben is két első osztályt szeretne indítani, ezek az alkalmak jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a gyerekek és a szülők is megismerjék a leendő pedagógusokat. A 2018-19-es tanévben Tóthné Berkes Noémi és Gosztola Erika, valamint Matyókné Erdős Tímea és Horváthné Süle Adrienn várja majd az elsősöket.

A szülőknek Mógor Adrienn igazgató tartott tájékoztatót

Mógor Adrienn intézményvezető elmondta, hogy a Weöresben nagy hangsúlyt kap a drámapedagógia, hisz ennek komoly hagyománya van az iskolában. A gyerekek tanórai keretben választhatják a drámát, emellett szakkör is működik itt, hisz az intézmény az Eck Imre AMI egyik telephelye és a diákok művészetis bizonyítványt is kapnak. A másik fontos terület a természettudományos képzés, a délelőtti környezetismeret, természetismeret és matematika órákhoz igazított tananyag elsajátítása és még magasabb szintre emelése a cél. A Weöres számos ökoiskolai programmal is várja a gyerekeket, mint például a papírgyűjtés, az Öko-napok, a Víz világnapjához és a Föld napjához kötődő országos rendezvények. Természetesen a sportnak is fontos szerep jut, hisz a foci, a kézilabda és a tollaslabda is eredményes sportág az iskolában.

A leendő elsősöket az első ovisulis alkalmon drámajátékokkal és kézműves foglalkozással várták a tanító nénik, a húsvét jegyében. A második ovisuli április 5-én lesz, 16.30-kor kezdődik a játékos ismerkedés.

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-02 22:04:17

Ég az első gyertya az adventi koszorún


ajánlott cikk főképe

2018-10-30 18:28:10

A nagy háborúban elhunytakra emlékeztek a felújított sírkertben


ajánlott cikk főképe

2018-12-20 23:57:01

Ötletek környékbeli kirándulásokhoz


ajánlott cikk főképe

2018-10-05 20:08:05

Távoli világok üzenete