Nyolc baleset az elmúlt héten


2018-03-27 12:21:46  | cikk:  | 


Nyolc baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2018. március 19. és 2018. március 25. között - nyolc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Három baleset személyi sérüléssel is járt, amelyekben egy fő súlyos, míg három személy könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközések közül kettő Pápán, egy Dákán és ugyancsak egy Egyházaskeszőn valósult meg, a többi káresemény lakott területen kívüli útszakaszon következett be.

Az elsődleges adatok szerint a balesetek kialakulásában a szabálytalan hátramenet, a jobbra tartási kötelezettség elmulasztása, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan balra kanyarodás és a követési távolság be nem tartása játszotta a főbb szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a közelgő húsvéti ünnepek idején megnövekvő forgalom miatt fokozott óvatossággal közlekedjenek! Ügyeljenek a követési távolság helyes megválasztására, a megengedett sebességet ne lépjék túl és használják a passzív biztonsági eszközöket!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-13 11:09:26

Rendőrségi programok a pápai Igal lakótelepen


ajánlott cikk főképe

2018-05-24 14:06:05

Közlekedik a család 2018-ban is


ajánlott cikk főképe

2018-09-19 16:01:41

Napszemüveget lopott, keressük


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. augusztus 4-én délután toborzással, közlekedési játékokkal várja az érdeklődőket a pápai Tókerti Városrészi Napon.

A Spartacus Sportpályán 15 órától kialakított rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-08-01 09:27:43

Rendőrségi meghívó a Tókerti Városrészi Napra