Tavaszvárás a tarczys ovisulin


2018-03-27 22:40:16  | cikk: Babos Petra  | 


Tavaszvárás a tarczys ovisulin főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik az úgynevezett ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel. A Mikulás és a farsangi vidám foglalkozás után az idei utolsó ovisulis találkozó a húsvét, a tavaszvárás jegyében zajlott az intézményben.
A 2018/2019-es tanévben is három első osztályt szeretne indítani az iskola - két informatikait és egy angol kéttannyelvűt -, melyben dr. Kalmárné Bóka Ildikó és Fodor Tímea, a másikban Sashalmi Tamásné és Vadóczné Mátis Gabriella fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Nagyné Mayer Ágota és dr. Kissné Vadicsku Patrícia lesznek a tanítók.
A jó hangulatú délutánon csokitojás keresés mellett közös játék, számítógépezés várt a gyerekekre.

Képek:


Címkék: ovisuli
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet