Bundagyanúba keveredett a Lombard kölcsönjátékosa


2010-05-12 11:35:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bundagyanúba keveredett a Lombard kölcsönjátékosa főképe
Hétfőn Ajkán szerződést bontottak a Lombard Pápától június 30-ig kölcsönkapott Császár Attilával – adta hírül az nso.hu. Jákli Péter az FC Ajka alelnöke elmondta, hogy nem a gyirmóti vereség (Gyirmót – Ajka 4-0) miatt küldték el Császár Attila mellett Páli Krisztiánt, a szerződésbontás az elvárt teljesítmény elmaradásával, továbbá mentális okokkal magyarázható. Az elküldött Császár Attila elárulta, ha közvetett módon is, de őt tették felelőssé a gyirmóti vereségért.

„Magam is hallottam a városban keringő, a meccs eredményének befolyásolásáról szóló pletykákat, és tapasztalom, hogy mostanság sokan sanda szemmel néznek rám. Nehezen viselem az alaptalan rágalmakat, még akkor is, ha sokan tudják, számos barátom futballozik Gyirmóton. Bűnbak lettem, pedig csupán a hősködés a bűnöm. Hosszú kihagyás után végre örültem, hogy Gyirmóton játszhatok, s bár fájt a lábam, csak azért is végig a pályán maradtam. Ma már tudom, jobban tettem volna, ha a szünetben cserét kérek. Most már mindegy, mindenesetre visszautasítok mindenféle sanda célzást, sunyi gyanúsítgatást. Nem adtam el a meccset, s ha kell, a rendőrség előtt is kiállok az igazamért."

Az MLSZ már megkezdte a vizsgálatot, és valószínűleg a rendőrség is bekapcsolódik az ügybe.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2019-10-18 18:01:54

A Bicskét fogadja a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 11:39:38

Darts: Lezárult a ligaverseny


ajánlott cikk főképe

2019-12-17 19:15:57

Eredményes évet zárt a PAC