Lezárták a Pápa-Kéttornyúlak közötti utat


2018-03-28 12:20:39  | cikk: HuHa  | 


Lezárták a Pápa-Kéttornyúlak közötti utat főképe
Mint arról korábban hírt adtunk, teljesen megújul a Magyar Közút Nonprofit Zrt. fenntartásában lévő Pápa-Dáka közötti útszakasz. A munkálatok már megkezdődtek, Dákánál félpályás lezárás mellett dolgozik a kivitelező, ma reggel pedig teljes szélességben lezárták a pápai elkerülő úttól a Kéttornyúlak elejéig tartó szakaszt, hogy ott is megkezdhessék az építkezést. Az útlezárást és a terelés irányát a körforgalomnál tábla jelzi, a terelőút Borsosgyőrön át halad.
Információink szerint várhatóan jövő péntekig tart a teljes lezárás, a Magyar Közút és a kivitelező a közlekedők türelmét kéri a munkálatok idejére.

Képek:


Címkék: felújítás
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!