Közösen az egyházaskeszői idősek biztonságáért


2018-03-28 12:30:05  | cikk:  | 


Közösen az egyházaskeszői idősek biztonságáért főképe
Az egyházaskeszői nyugdíjasoknak tartott prevenciós délelőttöt a helyi Polgárőr Egyesület és a Pápai Rendőrkapitányság.

Az Egyházaskeszői Polgárőr Egyesület vezetője és a rendőrség munkatársa a helyi polgármesteri hivatalban várta a település nyugdíjasait 2018. március 22-én délelőtt. A rendezvényen a polgárőrség elmúlt évi tevékenységéről készített beszámolót hallgatták meg a megjelentek, majd tájékoztatást kaptak a Szomszédok Egymásért Mozgalomról is, amihez a helyi egyesület már több éve csatlakozott.

A polgárőrség vezetője kérte az időseket, hogy a településen megjelenő gyanús idegenekről, házalókról minden esetben adjanak tájékoztatást részükre. Ezt követően a Pápai Rendőrkapitányság képviselője a betörések és a besurranások megelőzése érdekében adott hasznos vagyonvédelmi tanácsokat a nyugdíjasok számára. Kiemelte, hogy a kapukat és a bejárati ajtókat napközben is zárják be. Ezenkívül felhívta a figyelmet a riasztóberendezések használatának fontosságára is, valamint arra, hogy az otthon tartott készpénzt és értékeket célszerű egy jól rögzíthető széfben tartani, illetve értékeinkről érdemes házi leltárt készíteni.

A rendőr az ingyenes egészségügyi szűrőprogramoknak álcázott árubemutatók veszélyeire is felhívta a figyelmet, és kérte az időseket, hogy egészségmegőrző vagy egészségjavító termék vásárlása előtt kérjék ki a háziorvos véleményét.

A rendezvény végén minden nyugdíjas prevenciós kiadványt vehetett át, a polgárőrség pedig kulcstartóval és tollal ajándékozta meg a résztvevőket.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-28 15:08:37

Négy baleset az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2018-07-26 10:04:46

Fokozott közlekedési akció Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-09-19 16:01:41

Napszemüveget lopott, keressük


A bébi temető egyik síremlékéről lopott egy ugodi férfi. A rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A rendőrségre 2018. június 20-án érkezett bejelentés arról, hogy aznap reggel valaki Bében letört és ellopott a helyi temetőből egy üvegfalú gyertyatartót. A kiérkező...

2018-06-25 09:11:22

A temetőből lopott