Ezt ígéri a Munkáspárt


2018-04-06 00:10:54  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Ezt ígéri a Munkáspárt főképe
A Munkáspárt az egyetlen igazi baloldali politikai párt ma Magyarországon - jelentette ki pápai sajtótájékoztatóján Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke a minap. Mint mondta, céljuk, hogy tisztességes munkát, bért és megélhetést biztosítsanak a dolgozó magyar embereknek. Ennek érdekében a minimálbért nettó 200 ezer forintban határoznák meg, egyetlen nyugdíjas sem kapna 100 ezer forintnál kevesebb havi járandóságot, és a 65 év felettiek számára ingyenessé tennék a szükséges gyógyszereket. A munkaerőpiacra kilépő fiataloknak első munkahelyet és szociális lakást biztosítanának.

- Eljött az idő, fizessenek a gazdagok! Egyszeri, 45 százalékos vagyonadót fizettetnénk a milliárdosokkal - hangsúlyozta Thürmer Gyula. Hozzáfűzte, a Munkáspárt a mostanihoz képest kétszer többet fordítana az állami oktatásra és egészségügyre. Úgy véli, a jelenlegi ellenzéki pártoknak nincs koncepciójuk, nincsenek elképzeléseik, tanácstalanok és tehetetlenek, miközben nem tudják, mi fáj a hétköznapi embereknek.
- A baloldali értékeket a Munkáspárt viszi tovább - húzta alá a pártelnök. Megtudtuk tőle: az idei országgyűlési választáson a Munkáspártnak 45 választókerületben indul egyéni jelöltje.

Képek:


Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet