Egy szoros, egy sima vereség


2018-04-06 22:16:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy szoros, egy sima vereség főképe
Megyei rangadót vívott az U15-ös és U14-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Forsthoffer Tibor tanítványai közül elsőként a nagyobbak léptek pályára, akik a negyedik helyen álltak a kezdő sípszó előtt, ellenfelük a harmadik pozíciót foglalta el. A mérkőzésen végül egyetlen gól született, ezt sajnos Kötél révén a 66. percben a vendégek szerezték, így a pápaiak elveszítették a rangadót. Ezután az U14 következett, a tabellán elfoglalt helyezések alapján itt nem lehetett kiélezett küzdelemre számítani, hiszen a PELC a hátsó régióban foglalt helyet, míg a Veszprém az éllovas volt. A tíz helynyi különbség sajnos érvényesült is, a megyeszékhelyiek 13-0-ra győztek.
- Az első félidőben voltak lehetőségeink, jól működtek a letámadásaink, sok labdát is szereztünk, sajnos a helyzetkihasználással akadtak gondjaink - mondta az U15-ös mérkőzéssel kapcsolatban Forsthoffer Tibor. - A második félidőre elfáradtunk, a Veszprém pedig egy szépségdíjas találattal elvitte a három pontot. Az U14-nek sajnos nem volt esélye, számítottunk rá, hogy az esélyesebb ellenfél érvényesíti a papírformát, ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

A pontvadászat Hévízen folytatódik.

Képek:


Címkék: PELC
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-20 17:22:24

Jelesre vizsgázott a női szakág


ajánlott cikk főképe

2018-07-31 16:32:36

Válogatott kerettag lett a PELC játékosa