Bemutatkozott a Pápai Judo Akadémia


2018-04-08 11:51:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bemutatkozott a Pápai Judo Akadémia főképe
Kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató, vidám hangulatú, családias nyílt napot tartott a Pápai Judo Akadémia azzal a céllal, hogy a szülők és természetesen a gyerekek kicsit közelebbről is megismerkedhessenek a nemrég megalapított egyesület távlati céljaival, terveivel, edzőivel.
Nagyon sokan gyűltek össze a Pápai Küzdősport Centrumban, ahol a február végén a Judo a Pápai Sportért Alapítvány sportolóiból és támogatóiból megalakult akadémia igyekezett kicsit megmutatni mindent abból, mit is kívánnak az elkövetkezendő években, évtizedekben létrehozni. A közel 120 megjelentet Mezei Csaba megbízott szakmai vezető köszöntötte, aki ezután bemutatta az edzői gárdát.
- A másik két pápai székhelyű judo klub közül a Dózsa József Judo SE fogadta el a meghívást, a klubot képviselő két ifjú mestert a Pápai Judo Akadémia vezetői külön köszöntötték - tájékoztatott Mezei Csaba, szakmai vezető. - A program első harmadában a judokák és a szülők megismerhették az akadémia vezetőséget, a csoportok vezetésére felkért edzőket, akik néhány mondatban szintén elmondták szakmai terveiket.
A bemutatkozások után a szülők, nagyszülők a gyerekekkel közösen pici judós átmozgatáson vehettek részt, volt gimnasztika, egy kis esés tanulás, önvédelem, sőt a vállalkozó kedvűek még egy judo dobást is kipróbálhattak. - Nagy élmény volt a gyerekeknek is, hogy a szülők, testvérek, akik eddig csak kívülről nézték az edzéseket, most velük együtt sportoltak - folytatta Mezei edző. - A családi nap befejezése az ajándékozás volt, a Pápai Judo Akadémia mesterei minden jelenlevő gyereknek judós ajándékot adtak.
A teremben egy kis judós kiállítást is megtekinthettek az érdeklődők, az akadémia edzői, sportolói elhozták korábban megszerzett érmeiket, kupáikat, trófeáikat, melyet bárki megcsodálhatott, kézbe vehetett. Nem minden nap van az embernek egy Európa-bajnoki aranyat, világbajnoki érmet fogni, és talán ez újabb motiváció lesz a sportolóknak, hogy igenis érdemes keményen dolgozni, hisz a sok-sok munkának mindig meglesz az eredménye. - Köszönjük szépen mindenkinek, aki jelenlétével megtisztelt bennünket ezen a jeles napon, és köszönjük a bizalmat, hogy a gyerekeitek oktatását az akadémia edzőire bízzák - tette hozzá Mezei Csaba.
Az akadémia elnökének dr Szokolyi Szabolcsot kérték fel, aki örömmel vállalta el a felkérést, hiszen mint mondta, egy évtizede elkötelezetten támogatja a pápai judo fejlesztését.
- Azon az úton kívánunk továbbra is haladni, mely a Judo a Pápai Sportért Alapítvány edzői már megkezdtek, csak talán kicsit még profibban. Úgy gondolom, nagyon jó közösség alakult ki itt az akadémián belül, ezt is gondolom az egyik legfontosabb dolognak, a közösségépítést. Arra törekszünk, hogy kellő türelemmel és törődéssel jó hangulatú, motivált és megtartó szellemiségű pápai sportközösséget építsünk.
A Pápai Judo Akadémia következő eseménye az április 21-ei, hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Bakony Kupa lesz.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-30 17:53:55

Szerdán szurkolói ankét


ajánlott cikk főképe

2018-10-09 10:19:32

Gólarányt javított az U14


ajánlott cikk főképe

2018-09-29 14:40:54

Középpályást igazolt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-09-13 23:36:37

Tollaslabda: Pápai arany Zágrábban