Gőgös Zoltán: Záruljon le ez a nagy megosztottság és kezdjen el Magyarország előre menni!


2018-04-08 16:33:06  | cikk: HuHa  | 


Gőgös Zoltán: Záruljon le ez a nagy megosztottság és kezdjen el Magyarország előre menni! főképe
A 2. számú szavazókörben, a Türr István Gimnáziumban adta le szavazatát ma kora délelőtt Gőgös Zoltán, a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd Magyarországért Párt jelöltje. A politikus feleségével és leányával kereste fel a szavazóhelyiséget. Mint mondta, kemény két hónapos munka után, ma a demokrácia ünnepe van és bízik abban, hogy nagyon sokan élnek szavazati jogukkal.
-Azt gondolom, mindenkinek az lenne a jó - kormánypártoknak és ellenzékieknek egyaránt -, ha magas részvétel lenne, hiszen akkor bármi lesz az eredménye ennek a mai választásnak, talán mindenki megnyugszik, hogy megfelelő felhatalmazással teheti a jövőben azt, amit neki szántak a választók. Az alacsony részvétel adhat okot vitákra.

Kiemelte, országosan kormányváltást érez, ugyanakkor elismerte, a Veszprém Megye 4. számú Választókerülete nehezebb az ellenzék számára.
-Nyilván mindenki azért dolgozik, hogy sikeres legyen, és nyugodtabban veszi tudomásul az eredményt, ha nagy népakarat érvényesül.
Gőgös Zoltán szerint sikerült eljuttatniuk pártjuk üzeneteit a választókhoz. Aprólékos, kormányprogram szintű ajánlattal álltak elő. Nagyon sokat változtatott a helyzeten, hogy az internetes média lehetőségei kitárultak az elmúlt években, de ő nemcsak ezen a fórumon, hanem személyesen is nagyon sok emberrel találkozott a választókerületében és az ország többi részén is.
-Azt érzem, hogy van bizalom irántunk, a többit pedig az urnazárás után meglátjuk.
Saját és politikai közössége szereplésével kapcsolatban úgy fogalmazott, abban bízik, hogy az ellenzék együttesen több mandátumot szerez, mint a jelenlegi kormánypárt, saját szereplését illetően pedig szoros eredményre számít.
-Azt kívánom, hogy záruljon le ez a nagy megosztottság és kezdjen el Magyarország előre menni! - hangsúlyozta.

A választási kampányról úgy véli, voltak benne nem kívánatos elemek, de nem volt még olyan kampány, melyben ez ne fordult volna elő. Ebben a választókerületben is volt adok-kapok, de normálisan zajlott a kampány és meglátása szerint az a három szereplő, aki itt igazán versenyben van, belül maradt azon a határon, amit egy ekkora városban el lehet fogadni.
Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese a napot még választókerületében tölti, este pedig Budapesten várja majd az eredményeket.

Képek:


Címkék: választás2018
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet