Töreki Milán győzelemre számít


2018-04-08 16:34:55  | cikk: HuHa  | 


Töreki Milán győzelemre számít főképe
10 órakor adta le szavazatát Töreki Milán, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje a 10. számú szavazókörben, a Nátuskerti Óvodában. A fiatal politikus elő alkalommal mérettetti meg magát ezen a politikai színtéren és nagy reményekkel adta le voksát.
-Bizakodó vagyok és hatalmas élmény számomra, hogy ott lehetek az első 106-ban, aki el fogja hozni a kormányváltást. 21 óra után már jönni fognak az eredmények és én nagyon bízom a sikerben. Nagy élmény nekem az a rengeteg üzenet, amit az interneten kaptam, vagy amivel személyesen megszólítottak az elmúlt hónapokban, és amikor most ide tartottam. Közel 70 ezer választópolgárról beszélhetünk ebben a választókerültben és nagyon felemelő élmény, hogy néhány százalékát, de bízom benne, hogy többségét fogom tudni képviselni a holnapi naptól.

Arra a kérdésre, hogy meglátása szerint mennyire sikerült megszólítania a választópolgárokat, elmondta, újfajta kampányt alkalmazott, ami szerinte szimpátiát keltett az emberekben.
-Igyekeztem mindenből kivenni a részemet, 3 ezer plakát került ki a választókerületben, több ezer újság, körülbelül 5 tonnányi anyagot mozgattunk meg, és ezek készítésében, kihelyezésében részt vettem. Szerintem pozitív élményt és visszacsatolást adhatott a választóknak, hogy láttak a villanypózna tetején, láttak plakátot ragasztani, hűtőmágnest osztogatni, és láttak mind a 87 településen.

Meglátása szerint, történelmileg az egyik legmagasabb részvételi arányt hozza ez a választás, pártja és saját szereplését pedig egyértelműnek látja.
-Mindenképpen győzelmet várunk. Az elmúlt hónapokban nagyon keményen dolgoztunk a kampánycsapatommal és hiszem, hogy ez ma beérik és egyfajta új politikai színezetet tudunk vinni a magyar közéletbe. Bízom benne, hogy ezt a választók is így gondolják. Országos szinten ugyanígy látom a párt helyzetét.
Töreki Milán a mai napát a numizmatikai találkozón kezdte, körbenézett, hogy a gyűjteményét mivel tudná gyarapítani, a szavazás után pedig még tovább munkálkodik a választók mozgósításán.

Képek:


Címkék: választás2018
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet